SON DAKİKA

Kanlar içinde kaldı, hastaneden kaçtı...

Kanlar içinde kaldı, hastaneden kaçtı... 13 Eylül, 2017 18:06 Güncelleme: 13 Eylül, 2017 18:06 Kanlar içinde kaldı, hastaneden kaçtı...


Ereğli'de komşusuna sinirlenerek cama yumruk atan L.Y. kolundan yaralandı. Ambulansla özel hastaneye kaldırılan Yaman, hastaneden kaçarak yeniden mahallesine geldi. Burada polis tarafından yeniden hastaneye götürülen ve kolundan kanlar akan Yaman'ı polis ve sağlık görevlileri uzun süre tedavi olması için çaba sarf etti. 

Olay ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Şadan Sönmez sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre aynı apartmanda oturduğu komşusu ile tartışan ve alkollü olduğu öğrenilen L.Y. (53) apartmanın girişinde ki iş yerinin camına yumruk atarak kolundan yaralandı. Kanlar içinde kalan L.Y., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan L.Y., iddiaya göre kısa süre sonra tedavi gördüğü hastaneden kaçtı. Yeniden mahalleye gelen ve pasta imalathanesine giren L.Y., mahalle halkının haber verdiği polis tarafından tedavisi için yeniden hastaneye getirildi. Burada polis ve hastane personeli tarafından tedavi için ikna edilmeye çalışılan L.Y. “Bırakın beni, öleyim” diye bağırarak tedavi olmayı kabul etmedi. Polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kolu sargıya alınıp kanaması durdurulan L.Y., hastaneye girmeyi kabul etmeyince polis tarafından karakola götürüldü.

 

Savcılık olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.    

 

Yorum Ekle