SON DAKİKA

KANDİLLİ'YE 112 MERKEZİ KURULUYOR

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve İl Sağlık Müdürü Bilal Cin, Kandilli'de kurulacak 112 Acil Servis merkezi için binasını tahsis eden Sendikaya teşekkür etti. 30 Ocak, 2014 16:28 Güncelleme: 30 Ocak, 2014 16:28 KANDİLLİ'YE 112 MERKEZİ KURULUYOR
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, Zonguldak İl Sağlık Müdürü Bilan Cin’in, sendikayı ziyaret ederek Kandilli’ye kurulacak olan 112 Acil Servis Merkezi ile ilgili bilgi verdiğini bildirdi.
Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, yaptığı açıklamasında, Türkiye Taşkömürleri Kurumu (TTK), HEMA Kandilli Kömür İşletmeleri, Alacaağzı Cam Fabrikası’nın bulunduğu bölgeye 112 Acil Servis merkezi kurulmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Sağlık Merkezi için sendikaya ait binanın tahsis edildiğini belirten Mutlu şunları söyledi:
“Bölgemiz için son derece önemli olan 112 Acil Servis Merkezi eksikliğinin giderilecek olması başta madencilerimizi sevindirmiştir. Şube binamızın yanındaki sendikamıza ait yeri İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis ettik. Emeği geçen katkı sağlayan bu eksikliğin giderilmesi için emek sarf eden herkese şükranlarımızı sunuyoruz”
Ziyarete Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak ile Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’da katıldı.
Yorum Ekle