SON DAKİKA

Kamyonet öğrenci servisine çarptı… İşte o anlar...

Kamyonet öğrenci servisine çarptı… İşte o anlar... 04 Ocak, 2019 10:45 Güncelleme: 04 Ocak, 2019 10:45 Kamyonet öğrenci servisine çarptı… İşte o anlar...

Ereğli'de hafif ticari kamyonet ile taşımalı öğrenci servisi yapan minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında dördü öğrenci 5 kişi yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Ereğli Alaplı karayolu Gülüç beldesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Alaplı’dan Ereğli istikametine giden Güven K. (44) idaresinde ki 67 DS 530 plakalı hafif ticari kamyonet, kavşaktan dönüş yapmaya çalışan Hasan S.  nin (44) kullandığı 67 UG 175 plakalı taşımalı öğrenci servisi yapan minibüse ardından da halk otobüsüne çarparak durabildi. Kazada sürücülerden Hasan S. ile öğrenciler A. D. (17) Ö. C.(16) E. D. (16) Ö.C. (17) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından özel ve devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Sürücü Güven K.ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazada hasar gören araçlar çekici ile kaza yerinden kaldırıldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Diğer yandan yaşanan kaza bir iş yerine ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, hafif ticari kamyonetin kavşaktan dönüş yapan minibüse çarptığı, çarpmanın etkisi ile minibüsün yolda savrulduğu görülüyor.

Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 
Yorum Ekle