SON DAKİKA

Kamiloğlu:"Türk Milleti hesabını soracaktır"

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kdz.Ereğli Şube Başkanı Mehmet Gencer Kamiloğlu, bson zamanlarda artan terör olayları ve açılım sürecini değerlendirdi. 29 Ağustos, 2015 21:19 Güncelleme: 29 Ağustos, 2015 21:19 Kamiloğlu:"Türk Milleti hesabını soracaktır"

Başkan Kamiloğlu yaptığı yazılı basın açıklamasında, son zamanlarda artan terör olayları ve açılım sürecini değerlendirdi.

Açılım ihanetinin sonucu yüzlerce şehit olduğunu dile getiren Kamiloğlu, Yapılan bu ihanet sürecinin günü geldiğinde büyük Türk milleti tarafından hesabının sorulacağını ifade ederek, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Türk milleti son dönemde yaşadığı süreçte her gün büyük acılarla uyanmaktadır. Elleri öpülesi analarımızın gözlerinden sakınarak besleyip büyüttükleri geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi elleri kınalı halde asker ocağına gönderip al kanlar içinde baba ocağına geri almaktadır. Bu durum karşısında ağlamadığımız güne hasret kalmaktayız yöneteceğiniz süreç yerin dibine batsın. Bölücü faaliyetler içerisinde olan şer odakları her gecen gün hain planlarına yenisini eklerken buna karşılık olarak güvenlik güçlerimizin hareket alanları kısıtlanmaktadır. Görevini yerine getirenler hakkında ise anında soruşturma açılmaktadır.

Türk milletinin başına gelen en büyük felaket ruh hastası kişilik ise ülke kan gölüne dönmesine rağmen şahsi çıkarları peşinde koşmakta ne yazık ki. Askerimi vuran şerefsizi şerefli görenler şehit cenazesinde miting ve protokol organizasyonu yapanlar ihanet süreci içerisinde olanlar şunu yine gözden kaçırıyorlar cumhuriyetin teminatı olan ülkücü Türk gençliği ve bu vatanın 57.Alayı ruhunu taşıyan Kdz.ereğli ülkü ocakları eğitim ve kültür vakfı olarak terörle mücadele konusunda hukuki çerçeveler doğrultusunda elimizden gelenin fazlasını yapmakta hazırız ve kararlıyız. Devleti sokaklara yedirmeyeceğiz. Şerefi ne anasının eteğini giyip sokakta taş atandan nede dağda ki ağır başlarının altına bacılarını verenlerden öğrenecek değiliz.”

Yorum Ekle