SON DAKİKA

Kameray, karne sevincini evinde yaşadı.

Kameray, karne sevincini evinde yaşadı. 14 Haziran, 2019 13:52 Güncelleme: 14 Haziran, 2019 13:52 Kameray, karne sevincini evinde yaşadı.

Alaplı'da 2 böbreği iflas eden annesinin böbreği ile tekrar hayata tutunan Alaplı Çok Programlı Anadolu Lisesi 11.A sınıfı öğrencisi Melisa Kameray, karne sevincini evinde yaşadı.

Milli Eğitim Bakanlığının evde eğitim hizmeti programından 2 yıldır faydalanan böbrek yetmezliği nedeniyle okula gidemeyen Çok Programlı Anadolu Lisesi 11.A sınıfı öğrencisi Melisa Kameray’ı Alaplı Kaymakamlığını vekalet eden Kdz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ve öğretmenler evinde ziyaret etti.

Karnesini Kaymakam Çorumluoğlu’nun elinden alan Kameray, Karnemi aldığımdan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

2 yıldır evde eğitim aldığını ifade eden Kameray, “Her şey için çok teşekkür ederim. Karnemi evimde aldığım için çok mutluyum. Öğretmenlerim 2 yılda çok güzel eğitim verdi. 2 yıldır böbrek hastasıyım. Annem bana böbreğini verdi. Sağlığım çok iyi. Anneme ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Anne Melahat Kameray, kızını çok sevdiğini belirterek, “Kızım 2 yıldır böbrek hastasıydı. 1 yıl diyalize bağlı yaşadı. Gecen yılda ben kızama kendi böbreğimi verdim. Böbrek hastası olduğu için okula gidemiyordu. Evde eğitim sayesinde 2 yıldır çok güzel eğitim aldı ve mezun oldu. Yetkililere böyle bir imkan sunduğu için çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise, “Devletimizin sağladığı imkanlar doğrultusunda Melise kızımız evde eğitim alıyordu. Çok başarılı bir öğrencimizdi. Devletimiz çocuklarımıza ve bizlere böyle bir imkan sağladığı için büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

Yorum Ekle