SON DAKİKA

Kameralar, o anda kayıttaydı...

Ereğli'de meydana gelen oto hırsızlık anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi. 19 Ocak, 2017 10:03 Güncelleme: 19 Ocak, 2017 10:03 Kameralar, o anda kayıttaydı...

Ereğli'de meydana gelen oto hırsızlık anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Alınan bilgiye göre, göre, bir komşusunun “arabanızı yolun ortasına bırakmışsınız, çekmeniz gerekiyor” uyarısı üzerine dışarı çıkan işçi emeklisi Cemalettin Negüzel (53), otomobilini, evinin önündeki park ettiği alanda bulamadığını bildirdi. 

Negüzel, gazetecilere yaptığı açıklamada, 67 TD 186 plakalı otomobili yaklaşık 100 metre uzaklıkta terk edilmiş halde bulduğunu anlatarak şöyle dedi: 

“Sabah uyandığımda, iş hanındaki görevli arkadaşımız, evimin ziline basarak aracımızın yolu kapattığını söyledi. Geldim ve baktım ki arabayı oraya bırakmışlar. Çevreyi araştırdım, güvenlik kameralarına baktım. Kamerada, olan biteni gördüm. İki kişilerdi, biri gözcülük yapıyordu. Diğeri de aracı geri geri ilerleterek vurdurup çalıştırmaya uğraşıyordu. Birazdan, durumu güvenlik güçlerine bildirmek için Polis Merkezi’ne gideceğim.”

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ
Diğer yandan, yaşanan oto hırsızlık anı, bir işyerine ait güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, 02.20’de Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’ne giden iki hırsızdan birinin gözcülük, diğeri ise Meftun İş Hanı önündeki park halinde otomobile bindiği görülüyor. 

Geri geri hareket ettirdiği otomobili, trafiğin aktığı ters yöne metrelerce ilerleten şahıs, çalıştıramayacağını anlayınca Erdemir İş Hanı’na yakın bir noktada yol ortasına bırakıyor. 
Otomobilden inen şahıs, gözcülük yapan diğer şahıs ile birlikte, sakin hareketlerle olay yerinden uzaklaşıyor.

 

Yorum Ekle