SON DAKİKA

Kaliteli bir yaşam için Smart Yönetim

Apartman ve sitenizi Smart Yönetim profesyonelce yönetsin, siz de keyfinize bakın. 06 Aralık, 2020 16:19 Güncelleme: 06 Aralık, 2020 16:19 Kaliteli bir yaşam için Smart Yönetim

Apartman ve site yönetimlerinde yaşanan sorunlardan kurtulmanın yolu var. Ne yönetici ne de yönetici seçmek zorundasınız.

Smart Yönetim, toplu konut, site, apartman ve iş merkezleri gibi yönetim kurulları tarafından yönetilen ve muhasebe hizmetine ihtiyaç duyan birimlerin sadece muhasebe hizmetlerini değil, yönetim hizmetleri de profesyonel ve çevrim içi programlar desteği ile karşılanmaktadır.

Smart Yönetim bu anlamda danışmanlık hizmeti verebildiği gibi, talep edildiği taktirde yönetim hizmetlerini kendi kadrosu ile üstlenmekte. Kullanılan profesyonel ve çevrim içi yönetim programı ile daire işlemleri, borç tahakkukları, proje işlemleri, hesap işlemleri, cari işlemler, yıllık ve aylık raporlama işlemleri, muhasebe işlemleri, banka işlemleri gibi çalışmaları Smart Yönetim sorunsuz ve kusursuz olarak yapmakta. Ayrıca hizmet esnasında yönetime atanacak bir müdür eşliğin de raporlar istendiği taktir de çevrim içi ekranda ve ya talepleriniz doğrultusunda masanızda bulabileceksiniz.

Profesyonel site ve apartman yönetimi ile ilgili bütün soruların cevabını SmartYönetim sahibi Ali Büyükarslan ile yaptığımız röportajda bulacaksınız.

Smart Yönetim olarak ne tür hizmetler sağlıyorsunuz?

Konut, residance ve iş merkezlerinde hukuki yönetim, bütçe yönetimi, güvenlik yönetimi - teknik yönetimi, temizlik yönetimi, bahçe bölüm yönetimi, havuz bakım yönetimi - Satış – Kiralama yönetimi, sosyal tesis yönetimi sorunsuz ve kusursuz bir şekilde yapılmaktadır. 

Bu iş sektörüne girmek nereden aklınıza geldi?

Smart Yönetim olarak, 20 Yıldan bu yana süre gelen Avrupa’da daha uzun yıllardır kullanılan ve zorunlu hale getirilen bir sistemi Ereğli’ye 5 sene önce getiren ilk firmayız. İş hayatı ve zorluklarıyla ilgilenen insanımız oturdukları site veya apartmanın sorunlarına vakit ayırmak durumunda bırakılmaktadır. Kat maliklerinden seçilen bu yöneticiler böyle bir yaşam alanının idaresine gerektiğince yetişememektedir. Apartman yönetimi ciddiyetle yaklaşılması gereken ilgi ve mesai isteyen bir ekip çalışmasıyla desteklenmelidir. İşte bu yönetim işlerini muhasebe ve hukuk departmanlarıyla tam destekli hizmet vererek Ereğli’de apartman ve site yönetimi ile ilgili hizmet vermek için kurulmuş olup yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen bir kuruluşuz. 

Profesyonel apartman yöneticiliğine neden ihtiyaç duyuluyor?

Günümüz şartlarında apartman yöneticiliği, konutlardaki en büyük ihtiyaçlardan biri haline geldi. İnsanların müstakil evlerinden toplu yaşama geçmeleri, özellikle çok katlı ve çok bloklu sitelerde yaşamaya başlaması artık binalar için de yönetim sorununu doğurmaya başladı 

Bir topluluk ortaya çıkınca mutlaka bir kişinin topluluğu yönetmesi, birliği beraberliği sağlaması, topluluğun refahını gözetmesi gerekir. Düzeni işleten, sorunları çözen bir kişi bulunmadığı takdirde sorunlar daha da büyüyecek ve topluluk zarar görecektir. Smart Yönetim olarak bu noktada önemli bir görevi üstlenmekteyiz.

Verdiğimiz tüm hizmetlerin en sağlıklı, güvenli şekilde sunulması ve meydana gelebilecek en küçük sorunun bile en kısa sürede çözülmesi için aktif şekilde çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. 

Okuyucularımıza son olarak ne söylemek isterseniz?

“Söz uçar yazı kalır” Sözünü prensip edinip, tüm işlemlerimizi sözleşme çerçevesinde gerçekleştirmekteyiz. Dünya standartlarında sunduğumuz hizmet ile,  apartman yöneticiliği sektöründe 5 yıllık tecrübemizle faaliyetlerimiz maksimum hizmet, minimum ücret odaklı olup kat mülkiyeti kanunu ve borçlar kanunu'na uygun olarak yürütülür.

Adres:Müftü Mah. Devrim Bulvarı Direkçi İş Hanı No:21 – 25 Kdz. Ereğli

Tel: 0372 316 26 77 - 0537 299 62 67

Mail:[email protected] / [email protected]

Web: www.smartyonetim.net

 

 

 

Yorum Ekle