SON DAKİKA

Kadınlar tuvaletinde görüntü çekerken yakayı ele verdi…

Kadınlar tuvaletinde görüntü çekerken yakayı ele verdi… 16 Nisan, 2019 15:19 Güncelleme: 16 Nisan, 2019 15:19 Kadınlar tuvaletinde görüntü çekerken yakayı ele verdi…

reğli ilçesinde kadınlar tuvaletinde gizli gizli görüntü çektiği iddia edilen E.D. kadınların durumu fark etmesi ve şikâyetçi olmaları sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay İlçede ki bir Alışveriş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre alış veriş merkezinde ki kadınlar tuvaletine giren E.D., tuvalette kadınların gizli gizli görüntüsünü çekmeye çalıştı. Bu sırada olayı gören kadınlar E.D. ye tepki gösterdi. Kadınların tepkisi üzerine olay yerinden kaçan E.D. den kadınlar şikâyetçi oldu. Polisin şikâyet üzerine araştırma yaptığı ve hatırı sayılı bir firmanın Ereği servisinde çalıştığı öğrenilen E.D. gözaltına alındı. Emniyette ki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen E.D. ifadesinde görüntü çektiğini itiraf ettiği öğrenildi. E.D. çıkarıldığı mahkemece ‘Özel hayatın İhlal’ ettiği gerekçesi ile tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi. E.D. nin çalıştığı yetkili serviste evlere bakıma gittiği ve evlerde de görüntü çektiği iddia ediliyor.

Yorum Ekle