SON DAKİKA

Kadın futbol takımı Bolu'da kampa girdi

Kadın futbol takımı Bolu'da kampa girdi 26 Ağustos, 2022 19:20 Güncelleme: 26 Ağustos, 2022 19:20 Kadın futbol takımı Bolu'da kampa girdi

Turkcell Kadınlar Süper Ligi'ndemücadele edecek olan temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor, kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayarak kampın 2. Etabı için Bolu’ya hareket etti.Yolculuk öncesi Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Ercan Yaman; “Kaptaş’da, Şalvarspor – Alyazmalıspor olarak başlayan hikayeyi taraftarımızın vereceği büyük desteği ile daha da güzelleştireceğiz.“ ifadelerinde kullanarak yeni sezon öncesi değerlendirmede bulundu.

BAŞKANIMIZIN,SAYESİNDE ÖĞRETMEN OLAN, İYİ KULÜPLERDE OYNAYAN OYUNCULAR VAR. 

Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı 2022 – 2023 yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Kdz.Ereğli Belediyespor kamp süreci boyunca Bolu’da kamp yaparak yeni sezona hazırlanacak. Eflatun-Beyazlı ekipte Teknik Direktör Ercan Yaman yaptığı açıklamada; “10 Ağustos’ta antrenmanlarımıza başladık. Öncelikle Belediye Başkanımızın Kadın Takımı için neler yaptığını iyi bilerdenim. Kendisinin birçok oyuncunun hayatını dokunduğunu biliyorum. Başkanımızın sayesinde öğretmen olan, iyi kulüplerde oynayan oyuncular var. Ben de öncelikle genç oyuncularımızın hayatlarına dokunmak istiyorum. 10 Ağustos’ta 25 kişi ile antrenmanlarımıza başladık ve toplamda 19 antrenman gerçekleştirdik. Amacımızı, geliş sebebimizi çok iyi anlattığımızı düşünüyorum. Oyuncularıma hedefsiz bir takımda olmak istemediğimi söyledim. Büyük hedeflerim var. Takım olarak bunu sahaya yansıtan takım olacağız. Amacımız Play Off’da birinciliği ve ikinciliği zorlamak olacak. Ve hedefimiz gidebileceğimiz en yüksek nokta olacak. 26’sında kampımızın 2. Etabı için Bolu’ya gideceğiz. Amacımız orada hazırlık maçları yapıp, oyuncularımı ve takımı daha iyi tanımak.’’dedi. 

TEKNİK DİREKTÖR YAMAN; TAKIMIMIZI BELLİ NOKTALARA TAKVİYELER YAPARAK EN İYİ ŞEKİLDE LİGE HAZIRLAYACAĞIZ.

Teknik Direktör Ercan Yaman “Yönetimimizle istişare halindeyiz, Bolu’da yapacağımız kamp süresinde özellikle hazırlık maçlarında eksiklerimizi görmek istiyoruz. Takımımızı belli noktalara takviyeler yaparak en iyi şekilde lige hazırlayacağız.“ ifadelerini kullanarak yeni sezon öncesi hazırlıklar hakkında kamp öncesi değerlendirmede bulundu.

 

Yorum Ekle