SON DAKİKA

Kaçan mahkum her yerde aranıyor...

Kaçan mahkum her yerde aranıyor... 11 Aralık, 2019 12:21 Güncelleme: 11 Aralık, 2019 12:21 Kaçan mahkum her yerde aranıyor...

Ereğli'de Cezaevinde Hırsızlık suçundan yatan ve tedavisi için hastaneye getirilen hükümlü hastaneden kaçtı. Ekiplerin seferber olduğu olayda, kaçan şahıs yakalanamadı. Elleri kelepçeli olarak kaçan Kaymaz Jandarma ve Polis tarafında her yerde aranıyor.

Olay Ereğli Devlet hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre hırsızlık suçundan geçtiğimiz günlerde Jandarma ekipleri tarafından yakalanan Ahmet Kaymaz (26) gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığında ki ifadesi tamamlanan ve adliyeye sevk edilen Ahmet Kaymaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cezaevi öncesinde Jandarma kolluk kuvvetleri tarafından doktor raporu alınmak üzere Devlet hastanesine getirilen Ahmet Kaymaz, Acil servisten çıktığı Jandarma ekiplerinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak ormanlık alana kaçtı. Jandarma ekiplerin başlattığı arama çalışmasına Emniyet müdürlüğünde görevli polislerde katıldı. Jandarma ve polis, ormanlık alan başta olmak üzere Kaymaz’ın gidebileceği her alanda arama çalışması başlattı. Ahmet Kaymaz’ı gören bir vatandaş jandarma ve polis ekiplerine engelli olduğunu düşündüğünü belirterek; ‘Ben yakaladım. Ama elimden kaçtı. Bende engelli diye dokunmadım. Engelli olduğunu zannettim. Daha sonra peşinden gittim ama kayboldu.’ dedi. Vatandaşlar Kaymaz’ı durdurmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı. Kaymaz karanlıktan da yararlanarak izini kaybettirdi. Ekiplerin arama çalışması devam ediyor.

Yorum Ekle