SON DAKİKA

Jandarma asayiş bülteni

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığının 26.11.2015 tarihinde meydana gelen ve kayıtlara intikal eden olayların özeti. 27 Kasım, 2015 17:56 Güncelleme: 27 Kasım, 2015 17:56 Jandarma asayiş bülteni

MERKEZ İLÇE'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Zonguldak-Devrek Kara Yolu Shell Akaryakıt İstasyonu Mevkiinde; 26.11.2015 günü saat 10.30 sıralarında L.K. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracı ile Devrek istikametinden Zonguldak istikametine seyir halindeyken havanın yağışlı nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü L.K. isimli şahıs sevk edildiği Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüsü şüpheli olarak ifadesinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmıştır.

ALAPLI'DA KİŞİYE AİT MALA ZARAR VERME

Alioğlu köyü Sinanlı Mahallesinde; 26.11.2015 günü saat 23.30 sıralarında E.T. isimli şahsın almış olduğu alkolün etkisiyle annesi Y.T. isimli şahısla tartıştığı esnada sinirlenerek birlikte müşterek olarak kullandıkları evin bir adet camını kırmak suretiyle zarar verdiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA KİŞİYE VE HATIRASINA HAKARET

Filyos Beldesinde; 26.11.2015 günü saat 20.00 sıralarında T.H. isimli şahsın A.Ş. isimli şahsa hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA KASTEN YARALAMA

Çömlekçi Köyünde; 26.11.2015 günü saat 19.05 sıralarında Ü.Y. isimli şahsın C.Y. isimli şahsa tokat vurmak suretiyle yaraladığı mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

.ÇAYCUMA'DA KİŞİYE VE HATIRASINA HAKARET

Filyos Beldesinde; 26.11.2015 günü saat 17.00 sıralarında B.F.T. isimli şahsın N.T. isimli şahsa hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA KİŞİYE VE HATIRASINA HAKARET

Filyos Beldesinde; 26.11.2015 günü saat 19.45 sıralarında N.Ö. isimli şahsın G.D. isimli şahsa   . hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA KİŞİYE VE HATIRASINA HAKARET

Filyos Beldesinde; 26.11.2015 günü saat 18.00 sıralarında S.T. isimli şahsın Y.K. isimli şahsa hakaret ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Zonguldak-Kdz. Ereğli Kara Yolu Terzi Köyü Mevkiinde; 26.11.2015 günü saat 11.45 sıralarında M.K. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracı ile Kdz. Ereğli istikametinden Zonguldak istikametine seyir halindeyken havanın yağışlı nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü M.K. ve araçta yolcu olarak bulunun H.K. isimli şahıslar sevk edildikleri BEÜ. Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüsü şüpheli olarak ifadesinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmıştır.

KDZ. EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

Göktepe Mahallesinde; 26.11.2015 günü saat 13.20 sıralarında S.C. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracı ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle karşı yönden seyir halinde olan H.K. isimli şahıs sevk ve idaresindeki araca çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri yaralanmamış olup, araçlarda yolcu olarak bulunan R.A. ve D.Y. isimli şahıslar sevk edildikleri Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüleri şüpheli olarak ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

Yorum Ekle