SON DAKİKA

İYİ Parti; Kozlu ve Kilimli ilçe kongreleri yapıldı

İYİ Parti; Kozlu ve Kilimli ilçe kongreleri yapıldı 09 Şubat, 2018 09:07 Güncelleme: 09 Şubat, 2018 09:07 İYİ Parti; Kozlu ve Kilimli ilçe kongreleri yapıldı

İYİ Parti’nin Zonguldak ilçe kongreleri devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Çaycuma, Gökçebey ve Alaplı’dan sonra bugünde Kozlu ve Kilimli ilçe kongreleri gerçekleştirildi. Kozlu’da ilçe başkanlığına kurucu ilçe başkanı Kerem Kazan, Kilimli’de yine kurucu ilçe başkanı Alim Emre Demiroğlu seçildiler. 

BİRLİK, BERABERLİK VURGUSU YAPILDI

İYİ Parti Kozlu ilçe kongresinde bir konuşma yapan Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, İYİ Parti’nin Zonguldak’ta ilçe örgütlerinin büyük özveriler ortaya koyarak kısa süre içinde örgütlenmelerinin tamamlandığını ve ilçe hizmet binalarının bölge halkının hizmetine sunulduğunu belirtti. Başkan Bayraktar, İYİ Parti’nin Zonguldak’ta kutuplaştırıcı değil bütünleştirici ve herkesi kucaklayıcı bir siyaset sürdüreceğine vurgu yaptı. 

KAZAN: KOZLU’DA İDDİALIYIZ

İYİ Parti Kozlu kurucu ilçe başkanı Kerem Kazan, İYİ Parti olarak Kozlu ilçesinde oldukça iddialı olduklarını belirterek, “İYİ Parti olarak Kozlu’da çok iyi bir yönetim oluşturduk. Kozlu’da İYİ Parti’yi birinci parti yapmak için yoğun çaba sarf edeceğiz” dedi. 

KİLİMLİ’DE KONGREDE PASTA KESİLDİ

İYİ Parti Kozlu ilçe kongresinde İlçe teşkilatı 1.Olağan ilçe kongresi anına üzerinde İYİ Parti logosu yer alan özel bir pasta sürprizi yaptı. İl başkanı Ragıp Bayraktar ve İYİ Parti ilçe başkanları ile birlikte pasta kesilerek salondakilere dağıttırıldı. 

KİLİMLİ’DE İYİ PARTİ’DEN ANLAMLI ZİYARET

Öte yandan; İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar beraberinde ilçe başkanı Alim Emre Demiroğlu ile birlikte Kilimli belediye başkanı Ali Arslankılıç’ı makamında ziyaret etti. İl Başkanı Ragıp Bayraktar ve ilçe başkanı Alim Emre Demiroğlu; 1963 – 1980 yılları arasında 4 dönem belediye başkanlığı yaparak Kilimli’ye önemli hizmetler kazandıran 95 yaşındaki Mehmet Alaca’yı evinde ziyaret ettiler.

 

Yorum Ekle