SON DAKİKA

İtfaiye ekibi, protokol ziyaretlerinde bulundu

İtfaiye ekibi, protokol ziyaretlerinde bulundu 28 Eylül, 2021 15:51 Güncelleme: 28 Eylül, 2021 15:51 İtfaiye ekibi, protokol ziyaretlerinde bulundu

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 307’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Kaymakam Mehmet Yapıcı ve Amiral Niyazi Uğur’a ziyarette bulundu. İtfaiye ekipleri ayrıca araçlarla şehir turu attı.

Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 307’nci yıl dönümünde Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutluyor.

İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, itfaiye amirleri, gönüllü itfaiyeci temsilcisi ve itfaiye erleriyle birlikte Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı ziyaret etti. İtfaiye ekibinin çiçek ve plaket takdimi sonrası Kaymakam Yapıcı, kuruluş yıldönümünü kutlayarak itfaiye personeline çalışmalarında başarı diledi.

Ateş ve beraberindekiler daha sonra Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur’u ziyaret ederek çiçek ve plaket takdiminde bulundular. Amiral Uğur, kuruluş yıldönümünü tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

ŞEHİR TURU ATTILAR

İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, farkındalık oluşturmak için itfaiye araçlarıyla birlikte siren çalarak şehir turu attılar. Şehir turuna Erdemir, TTK ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de eşlik etti.

 

Yorum Ekle