SON DAKİKA

İstediği ilacı alamayınca, çatıya çıktı

Kdz Ereğli Echomar Hastanesi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Hastanenin çatı bölümüne bir kişinin çıktığını görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Ekipler kısa sürede olay yerine gelirken itfaiye gerekli önlemlerini aldı. 13 Ağustos, 2020 16:13 Güncelleme: 13 Ağustos, 2020 16:13 İstediği ilacı alamayınca, çatıya çıktı

Kdz Ereğli Echomar Hastanesi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Hastanenin çatı bölümüne bir kişinin çıktığını görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Ekipler kısa sürede olay yerine gelirken itfaiye gerekli önlemlerini aldı.

Kdz.Ereğli Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu da konuya ilişkin gazetecilere şu açıklamayı yaptı: "112 Acil servisine bir ihbar gelmiş, çarşıda biri düştü bayıldı diye. 112 hastayı bulduklarında durumu iyiymiş.

Durumu iyi olduğu için Devlet Hastanesi'ne götürürken yolda bir titreme yaşamış kişi. 112 de hastayı Echomar Hastanesi'nin acil servisine getirildi. Acil serviste kontrolleri yapıldı, genel durumu iyi. Şuur ve bilinci açık. Hasta bir kağıt çıkarıyor ve bunu istiyorum diyor. Bu ne diyorlar bu ilaç diyor. Epilepsi hastasıyım bağımlıların kullandığı bir ilaç istiyor. Kendisine burasının acil bölüm olduğunu bu ilacı ancak nöroloji polikliniklerinde yazılacağı söyleniyor, hasta sedyeden kalkıp gidiyor. Hasta acil servisten çıkıp gidiyor. Kriz değil aslında ilaç muamelesi. Talebi o ilacını yazdırmak istiyor. Bağımlıların kullandığı bir ilaçtır."

EREĞLİ ÖNDER GAZETESİ

Yorum Ekle