SON DAKİKA

İŞLER'DEN,MİRZABEYOĞLU'NA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, 28 Şubat tutuklularından Salih Mirzabeyoğlu'nun tahliyesi hakkında açıklamada bulundu. İşler, "Artık ülkemizde askeri vesayet günleri bitti." dedi. 22 Temmuz, 2014 16:01 Güncelleme: 22 Temmuz, 2014 16:01 İŞLER'DEN,MİRZABEYOĞLU'NA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Emrullah İşler, bir dizi ziyaret için geldiği Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) yönetimini ziyaret etti. Burada konuşan İşler, İBDA/C davasından yargılanan ve bugün İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yeniden yargılanma kararı sonrasında tahliye edilen Salih Mirzabeyoğlu'na geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

Askeri vesayet günlerinin sona erdiğini belirten İşler, "28 Şubat mağdurlarından Salih Mirzabeyoğlu da bugün serbest bırakıldı. Yeniden yargılanma kararı verildi. 15-16 yıldır hapis yatan bir kardeşimiz bugün tahliye edilmiş oldu. Bu sevincimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendisine geçmiş olsun diyorum. Elbette ki 28 Şubat dönemin tarihi yazıldığı zaman bu haksızlıklar da o kitapta yerini alacak. Mirzabeyoğlu örneği de hakikaten en açık örnek olarak hafızalarda yerini alacak. İnşallah bundan sonraki hayatında kendisine sağlık, sıhhat ve başarılar temenni ediyorum." diye konuştu.

Yorum Ekle