SON DAKİKA

İntihar etmek istedi, aracıyla denize uçtu

Ereğli’de ailevi ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 22 yaşında ki sürücü arabasıyla denize uçtu. Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan genç sürücü, ağlayarak arabadan çıkarıldı. 06 Aralık, 2016 17:52 Güncelleme: 06 Aralık, 2016 17:52 İntihar etmek istedi, aracıyla denize uçtu

Ereğli’de ailevi ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 22 yaşında ki sürücü arabasıyla denize uçtu. Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan genç sürücü, ağlayarak arabadan çıkarıldı.

Olay öğleden sonra Alaplı Ereğli karayolu üç evler Mevkisinde meydana geldi.  İddiaya göre psikolojik ve ailevi sorunları olduğu öğrenilen 67 LB 143 plakalı otomobil sürücüsü 22 yaşında ki Tayfun A. Alaplı istikametine gittiği sırada aracı ile birlikte yaklaşık 10 metre yükseklikten denize uçtu. Balıkçı teknelerinde ki mürettebat itfaiye ekiplerine ve polise haber verdi.  Kısa sürede olay yerine gelen Alaplı Belediyesi İtfaiye ekipleri ve polis, araç sürücüsü Tayfun A. yı arabadan çıkararak ambulansa götürdü. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Tayfun A. daha sonra özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tayfun A.'nın bir süredir psikolojik tedavi iddia edildi. Tayfun A.'nın hastanede polise verdiği ilk ifadede ailesinin ve arkadaşlarının kendisini dışladığını bu yüzden otomobilini denize sürdüğünü söylediği ileri sürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle