SON DAKİKA

İnsanda biraz hayvan sevgisi olur…

İnsanda biraz hayvan sevgisi olur… 26 Haziran, 2018 13:44 Güncelleme: 26 Haziran, 2018 13:44 İnsanda biraz hayvan sevgisi olur…

 

Ereğli'de mazot aldıktan sonra köpeğin üzerinden geçen minibüs sürücüsü, hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı. O anlar saniye saniye güvenlik kameraların yansıdı.

Olay Bozahane mevki liman içinde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde mazot almaya gelen minibüs sürücüsü, mazotu alıp istasyondan ayrıldığı sırada yolda yatan köpeğin üzerinden geçti. Köpek can havli, ile kaçmaya çalışırken, sürücü kısa süre köpeğe baktıktan sonra bozahane mevkiinden ayrıldı.

Sabah saatlerinde olayı arkadaşlarının haber vermesi ile iş yerine gelen Anıl Karataş, insanda hayvan sevgisi olması gerektiğini, köpeğin üzerinden geçmesine rağmen sürücünün durup bakmamasını kendisine yediremediğini söyledi. Karataş açıklamasında “Saat 07,30 da olmuş bu olay. Kamera kayıtlarına baktık. 67 TS 193 plakalı bir araba mazot almış buradan.  Geri geri geliyor. Köpek de yolun ortasında yatıyor.  Dönerken de bizim köpeği hiç görmemezlikten gelmiş. Üzerinden geçmiş. Hayvan son anda kaçmış Ayağına denk gelmiş. Kaçmış gitmiş. Adam da burada hiç durmuyor. Hiç durmadan yoluna devam ediyor. İnsan bir merak eder. Hayvana bir şey oldu mu diye merak eder. Hayvan burayı yıkmış. Hep bağırmış. Ağlamış. Herkes de duymuş burada. Sabah beni evdeyken aradılar. Hayvana baktık. Allah’a şükür bir şey yok. Ayağı ezildiği için biraz topallıyor ama, İnsan bir bakar, hayvan sevgisi olur. Hayvana çarptığın zaman bir durursun. Bir bakarsın. Hiç bakma da bakmamış. Ben bunu yediremiyorum. İlla bir şey olması için hayvanın ölmesi mi lazım. Direk üzerine sürmüşsün ya arabayı direk.  Uzaktan geliyorsun, trafik olur anlarım. Onu görmeme gibi bir ihtimalin yok. Sabit hayvan orada duruyor. Direk vuruyorsun gidiyorsun. Çok sinirime dokundu” dedi.

OLAY GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Sabah saatlerinde yaşanan olay Anıl Taşkıran’a ait iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde sürücünün mazot almak için istasyona girdiği, istasyon çıkışında köpeğin üzerinden geçtiği, köpeğin son anda kaçmaya çalıştığı, sürücünün biraz bekledikten sonra olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Yorum Ekle