SON DAKİKA

İnşaata çıkan hamile ve alkollü kadını polis kurtardı

Ereğli'de inşaata çıkan hamile kadın, polis tarafından kurtarıldı. Aşırı alkollü olan kadın tedavisi için hastaneye kaldırılırken "Ben hamileyim beni bırak, benim ölümüme kimse mani olmayacak" diyerek bağırdı. 09 Aralık, 2015 09:00 Güncelleme: 09 Aralık, 2015 09:00 İnşaata çıkan hamile ve alkollü kadını polis kurtardı

Olay ilçeye bağlı Çetin Apatay üzerinde yapımı devam ede ir inşaatta meydana geldi.  Alınan bilgilere göre 7 katlı binanın son katında kurulan iskeleye çıkan 30 yaşındaki Ka.' yı gören mahalleli polise haber verdi.  Kadının kendisini atma ihtimali üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelerek binaya çıkan polis, alkollü olan kadını ikna etmeye çalıştı. İkna sırasında kadının bir anlık boşluğundan yararlanan polisler kadını iskeleden aşağıya indirdi. Polis eşliğinde binadan indirilen K.A, ambulansa götürüldüğü sırada bağırmaya başlayarak polisten kendisini bırakmasını istedi. K.A polislere "Ben hamileyim beni bırak, benim ölümüme kimse mani olmayacak" diyerek bağırsa da ekip aracına bindirilerek Ereğli devlet hastanesine kaldırıldı.

Ereğli Devlet hastanesinde tedavi altına alınan K.A'nın bir çocuk annesi, 1,5 aylık hamile ve 200 promil alkollü olduğu öğrenildi.


Yorum Ekle