SON DAKİKA

İlk toplantıyı Bağlık'ta yaptı

19 Temmuz, 2017 14:23 Güncelleme: 19 Temmuz, 2017 14:23 İlk toplantıyı Bağlık'ta yaptı

Ereğli İlçe Kaymakamlığınca, ‘Halkla Buluşma ve Güvenlik Toplantıları’ düzenlenmeye başladı.

İlki Bağlık Mahallesi Muhtarlığı işbirliği ile Orhan Oğuz İlk Öğretim Okulu Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bağlık Mahallesi Muhtarı Muhsin Aydın’ın eşi Hülya Aydın tarafından çiçek takdim edilen Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, toplantıya katılan daire müdürleri ve okul idaresi ile tek tek selamlaştı.

Madenoğlu, açılış konuşmasında, bu tür toplantıları köylerde tamamladıklarını, merkezde ise ilçenin en fazla nüfusa sahip olan Bağlık Mahallesi’nden başlamayı uygun gördüklerini söyledi.

Yunus Emre’nin “Gelin Tanış Olalım, İşi Kolay Kılalım, Sevelim Sevilelim, Bu Dünya Kimseye kalmaz” dörtlüğünü hatırlatan Kaymakam Madenoğlu, şunları kaydetti:“Bu tür toplantılarla sizlere yakın olmak istediğimizi, Devlet, millet, hak arasındaki öteden beri var olduğu söylenen boşluğu, arayı ortadan kaldırmayı, biraz daha yaklaşmayı arzu ediyoruz. 93 köyümüzü ziyaret ederek bu toplantılarımızı yaptık, sıra mahallelerimize geldi. Buradaki amacımız, sizlerden mahallemizin sorunları hakkında bilgi almak, bunlardan yapılabilecekleri -en azından cevap olarak- anında yapmak, yapılamayacakları da zaman içerisinde yapmaya çalışmaktır. Bu toplantı, resmi bir toplantı olmakla beraber, samimi bir hava içerisinde geçsin istiyoruz. Toplantımızda, sorunları çözümlerinde görevli konumların amirleri de yer alıyor. Toplantımız hayırlı, uğurlu olsun.”

 Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek ve okul idaresi ile az sayıda mahalle sakini katıldı.

Yorum Ekle