SON DAKİKA

İkinci kattan atladılar, öğretmenlerine yakalandılar…

İkinci kattan atladılar, öğretmenlerine yakalandılar… 25 Kasım, 2018 09:52 Güncelleme: 25 Kasım, 2018 09:52 İkinci kattan atladılar, öğretmenlerine yakalandılar…

Ereğli'de okuldan kaçan öğrenciler önce kameralara daha sonrada öğretmenlerine yakalandılar. Öğrencilerin öğretmenlerine yakalandıktan sonra kaçışma anı ise bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören bazı öğrencileri okul binasının ikinci katından kaçarken objektiflere yakalandı. Okul binasının ikinci katından tehlikeli şekilde yola atlayan öğrenciler, atölye kapısından atlayarak kaçmak istedikleri sırada öğretmenlerine yakalandı. Demir kapıdan atlayan öğrenciler öğretmenlerine yakalanmaktan kurtulamazken, demir kapıdan atlamayan öğrenciler ise kaçarak ortadan kayboldular. Öğrencilerin o anları ise cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Diğer yandan okul idaresi tarafından öğrencilerin okuldan kaçmasını engellemek için bir olan Özel güvenlik personelinin ikiye çıkarıldığı, okul çevresindeki demir parmaklıkların yükseltilmesine rağmen öğrencilerin bir şekilde okuldan kaçtı objektiflere yansıdı.

Yorum Ekle