SON DAKİKA

İki hayırsever işadamından destek

İki hayırsever işadamından destek 06 Mayıs, 2020 07:15 Güncelleme: 06 Mayıs, 2020 07:15 İki hayırsever işadamından destek

Ereğli'de iş adamları Ahmet Utku ve Akın Tatoğlu'nun Ereğli Devlet Hastanesi'ne yüksek akımlı oksijen cihazı bağışında bulunduklarını Kdz.Ereğli Kaymakamlığı duyurdu.

Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs (Kovid-19) rehberinde de hastaların tedavi aşamalarında kullanılması önerilen Yüksek Akımlı Oksijen Cihazları sayesinde solunum sıkıntısı bulunan ve yeterince oksijen alamayan hastalar uyutulup solunum cihazına bağlanmalarına gerek olmadan bir kanül yardımıyla yeterli oksiyen ihtiyaçlarını karşılayabilmekte olduğunu duyuran Kaymakamlıktan yapılan açıklamada Başhekim Vildan Türkeli'nin görüşlerine yer verildi. İşte Türkeli'nin yapılan yardımlara ilişkin açıklamaları şu şekilde:

"Hastanemize yapılan Yüksek Akımlı Oksijen Cihazı bağışında dolayı bu haftaya oldukça moralli başladık.

Bu zorlu sürecin atlatabilmesi için tüm personelimizle birlikte ciddi bir çalışma azim ortaya koyuyoruz.Bu dönemde daha fazla vatandaşımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için hastanemizin teknik kapasitesinin arttırılması adına hayırsever iş insanlarımızdan destek görmek yorgunluğumuzu hafifletip çalışma motivasyonumuzu bir hayli artırıyor. Bugün hastanemize yapılan cihaz bağışlarına bir yenisi daha eklendi. Bu desteklerden aldığımız güçle süreci en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum. Katkılarından ötürü Ahmet Utku ve Akın Tatoğlu'na şahsım, çalışma arkadaşlarım ve Ereğli halkı adına şükranlarımı sunuyorum"

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ocak ayının ilk haftalarında düzenlediği basın toplantısında hayır sever yaşlı bir bayanın hastaneye yaklaşık 500 bin lira değerinde sağlık bağışında bulunduğunu duyurmuş ve hayır severin isminin açıklanmasını kendisini istemediğini belirtmişti. Hastanelere yönelik zaman zaman belirli kurum ve kuruluşların yanı sıra hayır severlerden de destek veriliyor.

Yorum Ekle