SON DAKİKA

HİZMETLE GEÇEN 5 YILDA 7. BÖLÜM

HİZMETLE GEÇEN 5 YILDA 7. BÖLÜM 20 Şubat, 2019 13:46 Güncelleme: 20 Şubat, 2019 13:46 HİZMETLE GEÇEN 5 YILDA 7. BÖLÜM

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 5 yıllık süre içinde yapılan çalışmalara ilişkin olarak hazırlanan “Hizmette Geçen 5 Yıl” videolarının 7. bölümünü sosyal medya hesaplarından yayınladı.
Başkan Uysal paylaşımında , “Soma faciası ve ard arda gelen şehit haberi nedeniyle bir yıl Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliklerinin tamamını, bir yılda etkinlikler kapsamındaki konser organizasyonlarını iptal ettik.Ülkemizde böylesi acılar yaşanırken, eğlenemezdik. Bu gerçekler ortada iken festivaller iptal edildi diyerek algı yaymaya çalışan bir takım çevreler, son 5 yılda kültürel, sosyal ve sportif anlamda ilkleri yaptığımızı, düzenlediğimiz konseri, asıl önemlisi değerlerimize nasıl sahip çıktığımızı buyursun izlesinler.” ifadelerine yer verdi.

Hizmetle geçen 5 yıl videosunun 7. Bölümünde, binlerce öğrenci ve halkın katılımı ile 2015 yılında düzenlenen ve ödüle layık görülen Bilim Şenliği’nin yanı sıra, 41 ilden 200 bisikletçinin Ereğli’de buluştuğu ve 3 gün boyunca pedal çevirdiği, Uluslararası Açık Su yüzme yarışmaları ile 250 sporcunun Ereğli’de kulaç attığı ve Yelken ve Sörf yarışları ile de renklenen Spor Şenliği, ünlü yazarlar ve şairlerin katılımı ile, imza günleri, söyleşi, şiir dinletileri ile 1 ay süren kitap fuarı, İlçenin ve ülkenin önemli bir değeri olan Uzun Mehmet’in Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce hazırlanan ve belediye arşivindeki yerini alan Belgeseli, İnönü Parkı’nda yerini alan Osman Zeki Oral büstü ve adına düzenlenen Resim yarışması, asker Uğurla töreni ve yine bu dönemde hizmete açılan Kent Müzesi’ne de vurgu yapılıyor.

Yorum Ekle