SON DAKİKA

"Hizmet araçları belediyelerimize hayırlı olsun"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Türkiye Belediyeleri Birliği tarafından Kozlu Belediyesine çöp toplama aracı, Ormanlı Belediyesine tamperli kamyon ve Çaydeğirmeni Belediyesine de yol süpürme aracının tahsis edildiğini belirtti. 04 Haziran, 2018 16:50 Güncelleme: 04 Haziran, 2018 16:50 "Hizmet araçları belediyelerimize hayırlı olsun"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Türkiye Belediyeleri Birliği tarafından Kozlu Belediyesine çöp toplama aracı, Ormanlı Belediyesine tamperli kamyon ve Çaydeğirmeni Belediyesine de yol süpürme aracının tahsis edildiğini belirtti.

Milletvekili Çaturoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Çevre kirliliğinin giderilmesi için belediyelerimizin ihtiyaç duyduğu hizmet araçlarının tahsis edilmesi için belediye başkanlarımızdan gelen talepleri Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri ile görüşerek talepleri Birliğe intikal ettirdik. Belediyeler Birliği yaptığı planlama çerçevesinde “Kozlu Belediyesine çöp toplama aracı”, “Ormanlı Belediyesine tamperli kamyon” ve “Çaydeğirmeni Belediyesine de yol süpürme aracı” tahsis etti. Ormanlı Belediyesi aracını teslim aldı ve halkımızın hizmetine sundu. Diğer iki araç da en kısa zamanda teslim alınarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Emeği geçenlere teşekkür ediyor, belediyelerimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

 

Yorum Ekle