SON DAKİKA

HIRSIZI GÖREN KADIN ŞOKA GİRDİ

Ereğli'de televizyon seyreden kadın karşısında hırsızı görünce şoka girdi. Çantası çalınan kadın olayı vakit geçirmeden polise bildirdi. 16 Ocak, 2014 18:17 Güncelleme: 16 Ocak, 2014 18:17 HIRSIZI GÖREN KADIN ŞOKA GİRDİ

Ereğli' ye bağlı Süleymanlar mahallesi Doktorlar sitesinde yaşanan hırsızlık olayında evde tek başına olan kadın, hırsızla karşı karşıya kaldı. Hırsızın çantasını alarak kaçtığı Z.S, olayın şokunu atlatır atlatmaz durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, hırsızlık zanlısının eve girdiği iddia edilen balkon ve su gideri başta olmak üzere geniş çaplı inceleme başlattı. Komşuları tarafından sakinleştirilen kadının hırsızı karşısında görünce çok korktuğunu ve şoka girdiğini söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak Zonguldak Valiliğinden gönderilen basın bülteninde şu bilgilere yer verildi; "Müşteki, ikametinde bulunduğu sırada ikametini havalandırmak için pencereleri ve balkon kapısını açtığını, televizyon izlediği sırada orta kilolu, siyah kıyafetli, başında siyah bere bulunan bir erkek şahsın arkasından gelerek masanın üzerinde bulunan çantasını alıp balkon kapısından kaçtığını gördüğünü, çantasını alan şahsı aşağıda siyah giyimli bir erkek şahsın beklediğini, şahısların plakasını ve markasını göremediği beyaz renkli sedan bir araca binerek uzaklaştıklarını, çantasının içerisinde, çalışmakta olduğu bankaya ait 2 adet kasa anahtarı, kendisine ait 2 adet kiralık kasa anahtarı, 1 adet bankada bulunan çekmecesinin anahtarı, ikametine ait anahtar, 2.500 Euro para, içerisinde 150 TL bulunan siyah renkli deri cüzdan, nüfus cüzdanı, ehliyet, banka kartları, siyah boncuklu gümüş kolye, gümüş yüzük ve hastanede yaptırmış olduğu tahlil evraklarının bulunduğunu iddia ve şikayet etmiş, faili meçhul şahısların aranmasına başlanarak olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir" denildi.

Olayın ardından beyaz renkli araçla kaçtıkları öğrenilen şüphelilerin şehir dışına çıkma ihtimali üzerine şehrin giriş ve çıkışlarında uygulama yapıldı. Durdurulan araç ve sürücüleri sorgulanırken, otomobillerde arama yapıldı.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Ekle