SON DAKİKA

Hiç mi akıllanmayacaksınız...!

Bu haberin nesine sevinelim...Hiç mi akıllanmayacaksınız 05 Mayıs, 2017 07:21 Güncelleme: 05 Mayıs, 2017 07:21 Hiç mi akıllanmayacaksınız...!

Alt geçit yok, üst geçit yok. Çocukları göz göre tehlikeye neden atıyorsunuz ?

Kdz.Ereğli’ye bağlı Gülüç beldesinde trafik akışının en yoğun ve işlek olduğu, Gülüç asfaltı başta ağır tonajlı araçlar olmak üzere, her ne kadar meskun mahalle olarak gözüküp hız sınırının 60 km.’yi geçmemesi İlçe trafik komisyonu tarafından alınan kararlar içinde olsa da ne yazık ki! Sürücülerin riayet etmediği ve başta motosikletler olmak üzere hız tutkunlarının da özellikle yaz ayı gelmesiyle birlikte cirit attığı yol güzergahında çocuklar için, Gülüç Beldesinde ki dere boyunda, oyun parkının yapıldığına dair  bazı basın organlarında Demirtaş'ın 04.05.2017 tarihinde demeç vermesi ciddi anlamda manidardır.

Üst ve alt geçitin olmadığı, noktada Gülüç halkına çok önemli bir müjde verircesine G.Demirtaşı’ın "Büyük şehirde ne varsa, Gülüç'te de o olacak. Tabi Burada çocuklarımızı da unutmadık. Göreve geldiğimizde, Gülüç'te bir tane bile çocuk parkı yoktu. Buradan Çocuklarımıza bir müjde vermek istiyorum. Onlar için Batı Karadeniz Bölgemizin en büyük çocuk parklarından birini inşa ediyoruz. Çocuk Parkımız, Gülüç Halkına ve yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımıza hayırlı olsun" açıklaması bilinçsiz ve kontrolsüz yapılan bir hizmet olduğunu gözler önüne sermektedir.

11.04.2017 tarihinde Ereğli 'de oyun parkına gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen 5 yaşındaki Muhammet Ali’nin TIR'ın altında kalarak feci şekilde can verdiğini unuttunuz mu? Demirtaş, siz de o akşam Milletvekili Faruk Çaturoğlu mahalle halkı ile görüşmeye gittiğinde “Biz Gülüç Erdem Yuva Sitesinin bulunduğu mevkiye tırlar geçmesin diye, dubalar koyduk aynı sistemi sizde uygulayın” aklını veren siz değilmiydiniz.?

Şimdi size S Rota Haber Gazetesi olarak soruyoruz. Bu fikri ortaya atıp ardından üstünden 23 gün geçen zaman diliminde daha Muhammed Ali’nin acısı yüreklerden dinmeden hangi hak ile çocukların 3 gidiş 3 gelişli yol güzergahında tehlikeye sokarak kaç ailenin ocağına ateş düşüreceksiniz.?

Geleceğimiz olan çocuklarımızın gönül rahatlığı ile ailelerinin gönderdiği çocuk parklarının kabus mekanları haline gelmesini istemiyoruz.

Kontrolsüz yapılan bu oyun parkını derhal belde içinde boş bir araziye taşımanız çok daha uygundur. Ereğli'de ki mülkü amirin ve yetkililerin bu konu ile ilgili gerekli müediyeyi uygulamasını ve bir can daha yanmadan kaldırılması gerektiğini S Rota Haber Gazetesi olarak kamu oyuna ile paylaşmak sorumluluğumuzdur.

5 yaşındaki Mehmet Ali Çınar,'ın oyun parkına gitmek isterken yolun karşısına gececeği esnada can vermesi olayını unutmayın...

http://www.ereglirotahaber.com/haber/feci-kaza-5-yasinda-ki-cocuk-tirin-altinda-kaldi-9706.html

Yorum Ekle