SON DAKİKA

Hem geçmiş olsun, hemde hayırlı olsun ziyareti…

Hem geçmiş olsun, hemde hayırlı olsun ziyareti… 09 Nisan, 2018 16:20 Güncelleme: 09 Nisan, 2018 16:20 Hem geçmiş olsun, hemde hayırlı olsun ziyareti…

Zonguldak Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hamdi Ayan, İl başkan yardımcısı ve aynı zamanda Echomar hastanesi genel koordinatörü Kaya Karatepe, İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetim kurulu üyeleri, Özel Echomar hastanesinde tedavi gören İl Yönetim kurulu üyesi Soner Mıcık’ı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Milliyetçi Hareket partisi Zonguldak İl başkanı Hamdi Ayan, beraberinde İl başkan yardımcısı ve aynı zamanda Echomar hastanesi genel koordinatörü Kaya Karatepe, İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetim kurulu üyeleri, bir süredir Özel Echomar hastanesinde tedavi gören il yönetim kurulu üyesi Soner Mıcık’ı hastanede ziyaret ettiler. Soner Mıcık’a yapılan ziyaretin ardından Ayan ve beraberindeki heyet yeni binası ile Ereğli ve bölge halkının hizmetine devam eden Özel Echomar hastanesi Yönetim kurulu başkanı Alp Demir Zorlu’yu da ziyaret etti.

Ayan gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Bugün Ereğli Echomar hastanesinde tedavi gören parti de beraber görev yaptığımız yönetim kurulu üyesi arkadaşımız Soner Mıcık’a ziyarette bulunduk. Kendisi ile yaptığımız görüşmenin ardından Ereğli ve bölge halkına hizmet veren, yeni binası ile hizmetini geliştiren, ilçe ve bölgenin güçlü kurumu Echomar hastanesi yönetim kurlu başkanı sayın Al Demir Zorlu’yu ziyaret ettik. Kendisine böyle bir hizmeti ilçe ve bölge halkına kazandırdığı için MHP ve bölge halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Echomar hastanesi yönetim kurulu başkanı Alp Demir Zorlu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yeni hastane binası ve yapılacak olan hizmetler hakkında da heyete bilgiler verdi.

Yorum Ekle