SON DAKİKA

Hediye Biliç 28 Yıl aradan sonra tekrar Demokrat Fm'de...

Hediye Biliç 28 Yıl aradan sonra tekrar Demokrat Fm'de... 23 Nisan, 2021 19:00 Güncelleme: 23 Nisan, 2021 19:00 Hediye Biliç 28 Yıl aradan sonra tekrar Demokrat Fm'de...

Duru ve güçlü yorumu ile adından söz ettiren Hediye Biliç, 27 Nisan Salı Günü saat 13:00’da 92.4 Frekansından yayın yapmakta olan Demokrat Fm’de Seyhan Dikay’ın sunduğu Seyhan’ın Rotası programında Kdz. Ereğli ve bölge halkına seslenecek.

Biliç, Dikay’ın sorularını yanıtlayacak.

Hediye Biliç bundan tam 28 Yıl önce 10 yaşında iken Demokrat TV Kanalında katıldığı program da bağlaması ile küçük yaşta canlı performans sergilemişti. Yıllar sonra Biliç üst üste çıkardığı onlarca albüm sonrası yeniden Demokrat FM Stüdyolarında Dikay’ın konuğu olacak.

 -SANATÇI HAKKINDA-            
Müzik eğitimine ilk kez 8 yaşında iken Bozkuş Pasajı’nda ki Ankara Müzik Evi’nde bağlama dersleri alarak başladı. Lise yıllarına kadar bağlama çalan Hediye Biliç, daha sonra piyano ve keman eğitimi aldı. İşletme fakültesini kazanan Hediye Biliç, Ereğli’den kısa bir süreliğine ayrıldı, geri döndüğünde ise konservatuvar okumaya karar verdi. Sakarya Devlet Konservatuvarı’nı kazanarak müziğe kaldığı yerden devam eden sanatçı, Bağlık Mahallesi Kandilli Lojmanları’n da yaşayan ailesini ziyaret etmek için sık sık ilçeye geliyor.

 

Yorum Ekle