SON DAKİKA

Hedef, Alaplı ÇPL mi?

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Akgül imzası ile ilçelerdeki Çok Programlı Liselerin kapatılması ile ilgili olarak dosya hazırlanması istenildiği öğrenildi.. Özellikle Alaplı ÇPL'nin hedefte olduğu öğrenilirken; her gün 2.400 kişiye yemek verilen bir okulun neden kapatılmak istendiği sorusuna cevap bulunamadı!.. Edinilen bilgiye göre; Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz'ın Alaplı ÇPL'nin kapatılmasına onay verdiği iddia ediliyor. 28 Mayıs, 2020 15:56 Güncelleme: 28 Mayıs, 2020 15:56 Hedef, Alaplı ÇPL mi?

Zonguldak ilçelerinde öğrenci sayılarına bakılmaksızın mevcut okulların kapatılması ile ilgili dosyayı İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri görevlendirildi. Bu konuyla ilgili kapatılmak istenen bazı Çok Programlı Lise müdürlerine bilgi verilmediği iddia edilirken, Yeni Ufuk, konuyu ilgililere sordu..

VALİ BEKTAŞ: "BİR KAÇ KÜÇÜK DEĞİŞİKLİK YAPACAĞIZ!.

Konu ile ilgili iddiaları sorduğumuz Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, konunun gündemde olduğunu fakat kararın tüm Zonguldak'taki Çok Programlı Liseleri kapsamadığını belirterek; "İl geneli demek doğru olmaz. Bir kaç küçük değişiklik yapacağız. Tam şekillendiğinde komuoyunu bilgilendireceğiz. Şimdilik sadece planlama aşamasındayız. Hepsi kapatılacak diyemeyiz. Hiç bir zaman kapatılmayacaklarda var. Şartlar değerlendirilecek", şeklinde konuştu..

KAYMAKAM YILMAZ: "KONUYU İL MİLLİ EĞİTİM BİLİR!

Konuyla ilgili telefon ile görüştüğümüz Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz; konunun kendisiyle alakalı olmadığını belirterek; "Bu konuyu bana değil. İl Milli Eğitim'e sormalısınız.", şekilde konuştu..

Genel Yayın Yönetmenimiz Sina Çıladır'ın, Kaymakam Yılmaz'a Çok Programlı Liselerin kapatılması kararında imzası olduğu iddiasının sorması üzerine, Yılmaz açıklama yapmak istemedi.

ALAPLI MEB MÜDÜRÜ: "BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİ VEREMEM!

Kaymakam Vedat Yılmaz'dan sonra telefonla ulaştığımız Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, konuyla ilgili bilgi veremeyeceğinin altını çizdi. Çevik: "Bu konuyla ilgili ne bilgi verebilirim. Nede açıklama yapabilirim.", dedi.

ALAPLI ÇPL MÜDÜRÜ DEMİRCİ: "KONUDAN BİLGİM YOK!

Yine telefonla ulaştığımız Alaplı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Tevfik Cengiz Demirci, konuyla ilgili bilgisinin olmadığını belirterek; "Konuyu üstlerimizi bilir. Karar kendilerinindir", dedi..

Yorum Ekle