SON DAKİKA

Hayatımızı onlara borçluyuz...

Hayatımızı onlara borçluyuz… Allah ayaklarına taş değdirmesin… 25 Nisan, 2022 09:02 Güncelleme: 25 Nisan, 2022 09:02 Hayatımızı onlara borçluyuz...

Karadeniz Ereğli'de hareket halindeyken alevlere teslim olan araçta sıkışan anne Mihriban ve Arzu Söylemez, araçtan kendilerini kurtaran Polis memuru Ahmet Gezmen ve ekip arkadaşlarına teşekkür ziyaretinde bulundu. Anne Mihriban Söylemez, olayı anlatırken gözyaşlarına boğulurken, polis memurlarına da teşekkür ettiğini söyledi.

16 Nisan 2022 tarihinde Müftü Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde Selahattin Doğancı’nın kullandığı 67 ABY 723 plakalı otomobil, seyir halinde ki iken bir anda alevlere teslim oldu. Sürücü yangını fark eder etmez durdurduğu araçtan inerken, Anne Mihriban (76) ve kızı Arzu Söylemez (45) araçta mahsur kaldı. O sırada yapılan anons üzerine olay yerine gelen Polis memuru Ahmet Gezmen, ekip aracında ki yangın tüpü ile müdahale ettiği araçtan anne ve kızını çıkartarak araçtan uzaklaştırdı. Olay yerine gelen 110 ekipleri ise araçtaki yangına müdahale etti. Yaşadıkları olay sonrasında sinir krizi geçiren anne ve kızı ise hastaneye kaldırıldı.

Olaydan sonra kendilerini toparlayan anne Mihriban ve kızı Arzu Söylemez, hayatlarını kurtaran polis memuru Ahmet Gezmen ile ekip arkadaşları Ülkem Kılıç ile Mahmut Gökhan Türker’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Emniyet Müdürlüğüne gelen anne ve kızı Polis memurlarının karakola girmesi ile beraberinde getirdikleri çiçek ve hediyeleri polis memurlarına takdim etti.

Anne Mihriban Söylemez yaptığı açıklamasında “ Bizleri kurtardıkları için kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Rabbim onları daha iyi mevkilere getirsin. Çünkü biz o anda çok acayip şeyler yaşadık. Alah onlardan yüz bin kere razı olsun. İşlerinde başarılar diliyorum. Rabbim bütün kötülüklerden kazalardan belalardan korusun onları. İçtenlikle diliyorum” dedi.

Arzu Söylemez ise konuşmasında “ Bende bütün polis teşkilatına ve Ahmet beyin ekibine çok teşekkür ediyorum. Biz yaşıyorsak onların sayesinde yaşıyoruz” dedi.

Anne Mihriban ve Kızı Arzu Söylemez, polis merkezinde polis memurları ile yaptıkları kısa sohbetin ardından Emniyet Müdürlüğü binasından ayrıldı.

Yorum Ekle