SON DAKİKA

Hayatı farklı yaşamak için Siemens

Ulukaya: “Siemens markasının en büyük avantajı kalitesidir” 17 Mart, 2016 21:11 Güncelleme: 17 Mart, 2016 21:11 Hayatı farklı yaşamak için Siemens

Röportaj: Seyhan Dikay

“Gelecek evinizde” yaklaşımıyla ileri teknoloji ürünleri evlerle buluşturan Siemens Ankastre ve solo ürün yetkili bayi Eray Ticaret, kendini kanıtlamış ve üstün hizmet anlayışına sahip Siemens ürünlerini sizlere sunuyor. 

Siemens Ankastre ve solo ürün yetkili bayi Eray Ticaret sahibi Eray Ulukaya yaptığımız söyleşide sorularımızı içtenlikle yanıtladı, Ulukaya, Siemens sadece beyaz eşya değil, elektrik ve elektronik alanında da dünya devleri arasında kendini kanıtlamış bir isim. Türkiye de birçok marka Siemens patentinden yararlanıp üretim yapmıştır ve yapmaya da devam etmektedir. O nedenle markamız diğer markalara göre öne çıkmaktadır.” Dedi.

1998 yılından bu yana Siemens bayiliği yapmakta olan Ulukaya, Sıemens bayisi olmanın ayrıcalıkları ve avantajlarını, tüketicinin  Siemens ürünlerini seçme nedenlerini, Siemens markasını diğer beyaz eşya markalarından ayırt eden özelliklerini ve sorduğumuz tüm soruları içtenlikle yanıtladı…Ulukaya ile yaptığımız keyifli  Röportajı siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

Eray Ulukaya kimdir ? Öncelikle kısaca sizi tanıyabilir miyiz?

05.01.1968 tarihinde Kandilli doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Kdz. Ereğli de,  lise eğitimimi Kabataş Erkek lisesi, Üniversite’yi ise İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ)  makine mühendisliği bölümü olmak üzere 1991 yılında tahsil hayatımı tamamladım.1992 yılında baba mesleği olan ticarete atıldım.1992 yılından bugüne kadar beyaz eşya ticaretiyle uğraşmaktayım. 1998 yılında Siemens bayiliğini aldım. O günden bu yana sektörde çalışmaktayım.1996 yılında eşim ve en büyük destekçim Elif hanımla evlendim. Selen ve Uras adında iki çocuğum var. 

Bir  Sıemens bayisi olmanın ayrıcalıkları ve avantajlarını anlatır mısınız?

Siemens adını tüm dünyaya kalitesiyle duyurmuş premium marka statüsünde bir firmadır. Bu markanın satış temsilcisi olmak, Ereğli halkını bu kaliteli üründen yararlanmasını sağlamak bizim için gurur vesilesi olmuştur. 

Tüketicinin, ürünlerinizi seçme nedenleri nelerdir ?

Markanın en büyük avantajı kalitesidir. Siemens le tanışan her müşterimiz memnun kalmasından dolayı daha sonraki ihtiyaçlarında tekrar bu markayı tercih etmektedir. 

Sizden beyaz eşya pazarının durumu hakkında güncel analiz alabilir miyiz? 

 BSH bünyesinde bayisi bulunduğumuz markanın Türkiye yatırımları her geçen yıl artarak devam etmektedir. Kalite tavizi vermeyen firmaların gelecekten endişe duymalarına gerek olmadığını düşünüyorum. 

Beyaz eşya sektörünün sorunları ve fırsatlarını bir bayi gözüyle anlatır mısınız?

Her ne kadar Türkiye ekonomisindeki dalgalanmalar pazarı etkilese de, Türkiye'nin gelecekte beyaz eşya sektöründe adını dünyaya duyuracağı inancındayım.Beyaz eşya sektörünün en büyük sorunu siyasi belirsizliklerin ülkede yatırım yapacak yatırımcıları ürkütmesidir. Türkiye, orta doğuda yükselen bir yıldız olabilecekken kısır çekişmeler ve kavgalarla vakit kaybetmektedir. 

Sizden ürün satın alındığında, ne gibi olumlu ya da olumsuz tepkiler geliyor?

Ürünlerimizle yeni tanışan müşterilerimizin en büyük korkuları kullanmayı başaramayacakları yönünde, ancak tanıtımını yapınca bu korkularının yersiz olduğunu anlamaktadırlar. 

Siemens markasını diğer beyaz eşya markalarından ayırt eden özellikler sizce neler? 

Siemens dünya genelinde tanınan ve geçmişi Türkiye deki diğer markalara göre çok eski olan, argesiyle kendisini dünyaya ispatlamış ,kalitesi tartışılmayan bir markadır. Siemens sadece beyaz eşya değil, elektrik ve elektronik alanında da dünya devleri arasında olduğundan dolayı Türkiye de birçok marka Siemens patentinden yararlanıp üretim yapmış ve yapmaktadır. O nedenle markamız diğer markalara göre öne çıkmaktadır. Siemens  2014 yılında müşteri memnuniyeti ödülü alarak bu konuda ne kadar iddialı olduğunu da kanıtlamıştır. 

Firmanız adına, Tüketiciye ne gibi mesajlar aktarmak istersiniz?

Firma olarak tüketicilerimizin mutlaka mağazamıza  gelerek ürünlerimizi tanımalarını, ön yargılı olmadan mağazamızda ürün kalitemizi test etmelerini rica ediyoruz. Tüketicilerimize tavsiyem 15-20 yıl arası kullanacakları beyaz eşyaları, bu süreleri kendilerine sorunsuz sağlayabilecek markaya ve servis ağına sahip firmaya yönelmeleridir.   

Adres: Müftü Mah.Erdemir Cad. No: 64/A Kdz.Ereğli

Merkez Tel./Faks : 0 ( 372) 316 18 28

Şube Tel: 0 (372) 327 10 20

 

 

 

 

 

Yorum Ekle