SON DAKİKA

Hatip Sokak- Sakindere Trafik Düzenlemesi

Hatip Sokak- Sakindere Trafik Düzenlemesi 09 Eylül, 2022 18:56 Güncelleme: 09 Eylül, 2022 18:56 Hatip Sokak- Sakindere Trafik Düzenlemesi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Hatip Sokak – Sakindere geçişinde incelemelerde bulundu. Yapılan alternatif yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Posbıyık özellikle Hatip Cami önünde yaşanan trafik sıkışıklığının giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert, daire müdürleri ve ilgili birim amirleri ile Hatip Sokak – Sakindere geçişinde incelemelerde bulundu.

Bölgede açılan yeni yollar ve Hatip Cami önündeki trafik düzenlemesi hakkında bilgi veren Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

YENİ YOLLAR AÇTIK

Sakindere- Hatip Sokak geçişini yeniliyoruz yeni yollar açıyoruz. Gelen araçlar yeni yaptığımız yollardan Aktaş’a kadar gidebilecek ayrıca da Göl Evleri’ne giden bir yol da yapıyoruz. Uzun zamandan beri çok büyük bir mücadele veriyoruz. Zor bir alan, çok zaman aldı. Buna rağmen başardık.

HATİP CAMİ ÖNÜNDEKİ TRAFİK SIKIŞIKLIĞINA ÖNLEM ALIYORUZ

Burada Hatip Cami’nin önünde kargaşa vardı. Bu kargaşayı kaldırmak, trafiği rahatlatmak için yolu genişlettik ve ikiye böldük. İniş ve çıkış yolu yaptık. Deneme sürüşleri yapıyoruz. Gerekli önlemleri aldık, çizgileri çizdik, yasak ve geçiş noktaları tabelalarını da koyduk. Bunlardan sonra, bir göbek yapma noktasında, testlerimizi yaptıktan sonra son noktayı koyacağız.

HALKIMIZIN RAHATLIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Bu bölgede trafiği yüzde yüz olmasa bile en azından yüzde 50 rahatlatacağımıza inanıyoruz. Özellikle Aktaş istikametine çıkan bütün yollar açıldı ve gerçekten müthiş bir ortam yaratıldı. Bölgede yayalar için kaldırım çalışması da yapacağız. Halkımız da çalışmalarımızdan memnun. Şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Yorum Ekle