SON DAKİKA

Hasan Aslanbay son yolculuğuna uğurlandı

Hasan Aslanbay son yolculuğuna uğurlandı 15 Kasım, 2021 14:35 Güncelleme: 15 Kasım, 2021 14:35 Hasan Aslanbay son yolculuğuna uğurlandı

Osman, Zeynep, Selim, merhum Havva ve Gazeteci İzzet Aslanbay’ın ağabeyi; Selçuk ve Sertan Aslanbay’ın babası Hasan Aslanbay düzenlenen cenaze töreninin ardından sonsuzluğa uğurlandı.

1947 doğumlu Hasan Aslanbay, bir dönem çalıştığı Erdemir’den sendikal faaliyetleri nedeniyle işten çıkarıldıktan sonra 2002 yılına kadar esnaflık yapmıştı.  Yaklaşık iki yıldır rahatsızlığı dolayısıyla tedavi görmekte olan Hasan Aslanbay, tedavi gördüğü  Echomar Hastanesinde hayata gözlerini yummuştu.

Merhum Hasan Aslanbay için  15 Kasım Pazartesi günü, Hatip Camiinde öğle namazına müteakip  kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Hatip Camiinde düzenlenen cenaze programı öncesinde Aslanbay Ailesi taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine;  Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur, önceki dönem Ereğli Belediye Başkanlarından Murat Sesli, sivil toplum kuruluşu Başkan ve yöneticileri, gazeteci İzzet Aslanbay’ın gazeteci arkadaşları ile Aslanbay Ailesi dost ve akrabaları katıldı. 

S Rota Gazetesi olarak  merhum  Hasan Aslanbay’a Allah’tan rahmet, İzzet Aslanbay başta olmak üzere ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Yorum Ekle