SON DAKİKA

Halk Otobüslerinden, virüse karşı dezenfekteli önlem!

Halk Otobüslerinden, virüse karşı dezenfekteli önlem! 28 Ağustos, 2020 17:02 Güncelleme: 28 Ağustos, 2020 17:02 Halk Otobüslerinden, virüse karşı dezenfekteli önlem!

Kdz.Ereğli'de, virüs ve benzeri salgın hastalıkları engellemek amacıyla Kdz.Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsü Kooperatifine ait 115 adet toplu taşıma aracı her sefer sonrası dezenfekte ve sterilize ediliyor. 

Kdz.Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsü Kooperatif Başkanı Çetin Çimen; araç sahipleri ile her akşam genel hijyen çalışmaları yapıldığını belirterek, “Herkesin bildiği üzere insanların sağlık açısından tehdit oluşturacak en büyük etkenlerden biri toplu taşıma araçları.

Bu konuda bizde gerekli hassasiyeti göstermekteyiz. Özel Halk Otobüsleri olarak da araçlarımız sürekli oalarak sefer bitimlerinde ilaçlanıyor. Diğer vatandaşlarımızı riske atmamak için maskesiz yolcu almıyoruz. 

Yıllardır taşıdığımız Kdz. Ereğli halkı bizler için çok değerli. Bunun için vatandaşlarımızı salgından korumak ve halka en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımız devam ediyor. Kdz. Ereğli Belediyesi'nin denetiminde ilçe halkını salgından korumak için araçlarımızda dezenfekten ve maske bulunduyoruz.

Bu konuda bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık olmak üzere logosunu taşıdığımız  Kdz. Ereğli Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü ve personeline de teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 
Yorum Ekle