SON DAKİKA

Hafta sonu sınav var, sessizlik lütfen

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Hafta sonu yapılacak olan Yüksek Öğretim Sınavı’na girecek adaylara başarı diledi. Başkan Posbıyık “Halkımızı adayların dikkatini dağıtacak uygulamalardan kaçınmaya davet ediyorum” dedi. 14 Haziran, 2019 09:20 Güncelleme: 14 Haziran, 2019 09:20 Hafta sonu sınav var, sessizlik lütfen

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumartesi ve Pazar günleri Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de gerçekleştirilecek olan 2019 YKS sınavına girecek adaylara başarı diledi.

Öğrencilerin uzun süredir hazırlandıkları bu sınavda başarılı olacaklarına inandığını belirten Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

“Sevgili gençler; sizi hayatın yeni bir aşamasına taşıyacak olan bu sınavda üstün başarılar diliyorum. Eğitim yolculuğunuzda her zaman yanınızda olmayı sürdüreceğiz. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Başkan Posbıyık, adaylara yardımcı olmak için Cumartesi ve Pazar günü sessiz olunmasını isteyerek “Halkımızı adayların dikkatini dağıtacak uygulamalardan kaçınmaya davet ediyorum” dedi.

Yorum Ekle