SON DAKİKA

Hafif ticari kamyonet ile motosiklet çarpıştı...

Ereğli'de Hafif ticari kamyonet ile motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı Özel Anadolu hastanesinde tedavi altına alındı. 18 Haziran, 2022 03:46 Güncelleme: 18 Haziran, 2022 03:46 Hafif ticari kamyonet ile motosiklet çarpıştı...

Ereğli'de Hafif ticari kamyonet ile motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı Özel Anadolu hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaza akşam saatlerinde Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Tali yoldan ana yola ters şeritten giriş yapan Ülkü U. İdaresindeki 34 YM 5051 plakalı hafif ticari kamyonet ile Jet yol ayrımı istikametine giden Taner M. İdaresindeki 67 ABH 266 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Taner M. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Anadolu hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kamyonet sürücüsü Ülkü U. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle