SON DAKİKA

Haberi olmadan parti üyesi yapılmış

E-Devlete girince şok yaşadı! Haberi olmadan Muhafazakar Yükseliş Partisi’ne üye yapılmış. 20 Ocak, 2021 08:40 Güncelleme: 20 Ocak, 2021 08:40 Haberi olmadan parti üyesi yapılmış

Hayatında hiçbir siyasi partiye üye olmayan Cengiz Halil Çicek, kendisinden habersiz Muhafazakar Yükseliş Partisi’ne üye yapıldığını Yargıtay'ın internet sitesinde yer alan sorgulama linki sayesinde öğrendi.

Olaya tepki gösteren Çiçek, imzalı bir başvurusu olmadan partiye nasıl üye yapıldığına tepki gösterdi.

Çiçek, yaptığı açıklamada;

Partilerin Yargıtay kayıtlarına dayandırarak açıkladığı üye sayıları şişirme olabiliyorsa, neden yüce mahkemede böyle birim oluşturulup insan kaynağı ve millete harcanabilecek kaynaklar israf ediliyor.
Muhafazakar Yükseliş Partisi üyesiymişim! Yargıtay kayıtları, “Gaziantep Nizip Teşkilatı 2020/2 dönem aktif üyesiniz” diyor.

Siyaseti yakından takip eden birisi olarak bu vesile ile kayıtlı olduğum partiyi öğrenmiş oldum. İstanbul’da yaşayan kızım da başka bir partinin, içerisinden dahi geçme koşulları oluşmayan Araban teşkilatı üyesiymiş. Tamam, bir tuşa dokunarak bilmeden üzerimize yapıştırılan üyelikleri sildik ama bu evrakları teslim edenler için neden caydırıcı biz ceza uygulanmaz.

Yargıtay’a sahte evrak teslim edenlere hiçbir işlem yapılmaması, sahte üyelik işlemine tabi tutulanları bir kenara bırakalım, Yargıtay’a karşı bir eylem değil midir?"

Yorumlar
M
Misafir2 yıl önce

Bunlar herkesi haberi olmadan üye tapmış tam bir şebeke seçime girmeye hak kazandılar

M
Mehmet Kılıç3 yıl önce

Bende bugün aynı partiye Zeytinburnun da üyeymişim. Tabiki hemen e devletten üyeliğimi sonlandırdım. Adını yeni duydum hiç bir partiyede üye değilim. Bu nasıl bir iş anlamak zor. Yarında gerekli resmi işlemleri yapacağım.

Yorum Ekle