SON DAKİKA

Gürsoy Arslangörür son yolculuğuna uğurlandı

Arslangörür’e son görev 30 Eylül, 2017 14:47 Güncelleme: 30 Eylül, 2017 14:47 Gürsoy Arslangörür son yolculuğuna uğurlandı

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Personeli Kubilay Arslangörür’ün babası ve Önceki Dönem Ereğli Belediye Meclisi Üyelerinden Gürsoy Arslangörür son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Hayatını kaybeden Gürsoy Arslangörür için ilk tören Ereğli Belediyesinde yapıldı. Törende konuşan Ereğli Belediyesi Önceki Dönem belediye başkanı Halil Posbıyık, Arslangörür'ün Ereğli için büyük kayıp olduğunu ve onu her zaman herkese kullandığı 'CANIM' kelimesi ile hatırlayacaklarını kaydetti.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise konuşmasında “Göreve başladığım günlerden itibaren kendisini tanıyordum. Son derece alçak gönüllüydü. İnanılmazdı. Yani bir insanı tarif etmek gerekiyorsa, o insan için alçak gönüllü diyebiliyorsak bu onun büyük bir ansan olduğunu gösterir. Onunla görüştüğüm zamanlarda nezaketini, kibarlığını ve alçak gönüllülüğünü her zaman hissettim. Kalptendi, sözleri netti. Seviyorsa, sevdiğini her zaman söyleyen bir insandı. Ereğli’mize de güzel hizmetlere imza atmıştı. Ben O’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum.”

29 Eylül Cuma günü Balıkesir'de tatil yaptığı sırada uykusunda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden Arslangörür, Hatip Camiinde kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi ve Hatip Camii önünde düzenlenen törene, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal,Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ak Parti Önceki Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır ve Yönetim Kurul Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Ş.Sertan Ocakcı ve Yönetim Kurul Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Yönetim Kurul Üyeleri, Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Meclis Üyeleri Hasan Pınarcık, Fevzi Ekşi, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Karadeniz Ereğli TSO Yöneyim Kurul Üyesi Sertan Yalçın, Erol Çivici, Genel Sekreter Gündüz Acar’ın yanı sıra TSO çalışanları, Önceki Dönem Belediye Başkanı ve Karadeniz Ereğli TSO Başkan Adayı Arslan Keleş,  Ak Parti Önceki Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan'ın yanı sıra  yanı sıra çok sayıda iş adamı ve Arslangörür ailesi katıldı.

Yorum Ekle