SON DAKİKA

Gurbetçiler, 150 Gıda Kolisi Desteğinde Bulundu

Gurbetçiler, 150 Gıda Kolisi Desteğinde Bulundu 07 Nisan, 2022 10:40 Güncelleme: 07 Nisan, 2022 10:40 Gurbetçiler, 150 Gıda Kolisi Desteğinde Bulundu

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 150 gıda kolisi desteğinde bulunan Avrupa Kdz. Ereğliler Derneği’ne teşekkür etti.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin, kentteki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başlattığı sıcak aş ve gıda kolisi yardımlarına hayırseverler de katkı sunmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere gıda kolisi desteğinde bulunan Avrupa Kdz. Ereğlililer Derneği’ne ve Çilek Petrol’ün sahibi iş insanı Enver Öztürk’e teşekkür etti.

Avrupa Kdz. Ereğliler Derneği Başkanı İsmail Aydın, Kdz. Ereğli Belediyesi’ne gelerek 150 gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti. Başkan Halil Posbıyık, Aydın ve ekibine teşekkür ederek şunları söyledi:

“Avrupa’da yaşayan Ereğlili dostlarımızdan yardım geldi. İhtiyaç sahibi insanlarımıza dağıtmak üzere 150 tane gıda kolisi getirdiler. Avrupa Kdz. Ereğliler Derneği Başkanı İsmail Aydın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Belediyemiz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim edildi ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Bu arada bir çok yerden koli desteği, nakit yardımlar geliyor. Bir çok iş insanımız isminin açıklanmasını istemediği için açıklayamıyoruz. Almanya’dan dostlarımızdan nakit yardımlar da yapılıyor.

Dün yine Çilek Petrol’ün sahibi Enver Öztürk’ten 50 koli geldi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Halkımıza tekrar çağrı yapıyorum. Yeter ki ihtiyaç sahibi olsun, bize bildirin.”

Yorum Ekle