SON DAKİKA

<span style="color: #000000;">Günde 19 liraya</span> cip sahibi yapacak!

Güney Koreli üretici SsangYong&#8217;un Kyron, RextonII, Rodius, Actyon ve Actyon Sports modellerinden birine sahip olmak için çok avantajlı bir kampanya başlattı. Diğer cipleri gölgede bırakan özellikleri ile 19 liraya cipe binebilirsiniz! 21 Eylül, 2010 01:18 Güncelleme: 21 Eylül, 2010 01:18 <span style="color: #000000;">Günde 19 liraya</span> cip sahibi yapacak! Ekim ayı sonuna kadar yepyeni bir SsangYong sahibi olmak isteyenler günde 19 TL’den başlayan taksitlerle bu fırsata kavuşabilecekler.

SsangYong, Türkiye’de büyük ilgi gören Kyron, RextonII, Rodius, Actyon ve Actyon Sports modellerinde Ekim ayının sonuna kadar geçerli olacak sonbahar kampanyası başlattı.

Türkiye’de 17 ildeki 26 satış noktasında geçerli kampanya ile SsangYong, sunduğu zengin donanım, üstün hizmet kalitesi ve avantajlı koşullarıyla otomobil tutkunlarıyla buluşacak.

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Genel Koordinatörü Bahadır Gören, kampanya için İş Bankası ile işbirliğine giderek cazip ödeme koşulları sunduklarını, son taksiti kredi tutarının % 30’u kadar olacak balon ödeme avantajı ile 48 ay vadede 26 bin TL kredi kullanan bireylerin günde 19 TL’den başlayan taksitlerle istedikleri SsangYong modellerine sahip olabileceklerini belirtti.”

Rakiplerine kıyasla konforlu ve yüksek donanım seviyesine sahip SsangYong modellerinin satışı kadar, satış sonrası hizmetlerine de yoğunlaştıklarını söyleyen Bahadır Gören, yüzde yüz yedek parça bulundurma güvencesi verdiklerini sözlerine ekledi.

AA
Yorum Ekle