SON DAKİKA

Günay'dan ENERJİSA'ya tepki

Ereğli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Gökhan Günay, yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle, elektrik dağıtım şirketi ENERJİSA’ya tepki gösterdi. 20 Ocak, 2021 07:48 Güncelleme: 20 Ocak, 2021 07:48 Günay'dan ENERJİSA'ya tepki

Elektrik kesintisine sosyal medya hesabından tepki gösteren Ereğli Belediye Meclis Üyesi Gökhan Günay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da, Karadeniz Ereğli bölgesindeki çalışmalarında periyodik bakımlarının yetersiz olduğu yaşanan elektrik kesintilerinden anlaşılmaktadır.Bu anlamda bölge halkı, ticarethaneler ve sosyal yaşam hakkı mağdur edilmektedir."dedi.

Günay; sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu na açık çağrıdır.Karadeniz Ereğli ‘de yetkilendirilmiş olan başkent elektrik AŞ. Yani Enerjisa firmasının verdiği hizmetler ve bölgemizde yaşanan elektrik kesintilerinin her nekadar kar yağışıyla ilişkilendirmeye çalışsada, elektrik kesintilerinin baş sorumlusu Enerjisa firmasıdır.

Bakım ve işçilik maliyetlerini azaltmak için sorumlu olduğu Karadeniz Ereğli bölgesindeki çalışmalarında periyodik bakımlarının yetersiz olduğu yaşanan elektrik kesintilerinden anlaşılmaktadır.Bu anlamda bölge halkı, Ticarethaneler ve sosyal yaşam hakkı mağdur edilmektedir.

Devletin en etkili ve yetkili kurumumuzun başında olan bir devlet adamı olarak firmayla olan sözleşmenizi gözden geçirmenizi ve gerekli ikazları yapmanızı istiyorum.

Karadeniz Ereğli’de yaşayan vatandaşlarımızın haklarını gözeteceğinizden hiç şüphem yoktur. Takdiri kamuoyuna bırakırım. 

İşte Gökhan Günay'ın o paylaşımı;

 

 

 

Yorum Ekle