SON DAKİKA

GÜLÜÇ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALMALI

CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş ve CHP Gülüç Belde Başkanı Halil Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Posbıyık’ı makamında ziyaret etti. 27 Aralık, 2013 17:37 Güncelleme: 27 Aralık, 2013 17:37 GÜLÜÇ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALMALI

CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş ve CHP Gülüç Belde Başkanı Halil Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş ve CHP Belde Başkanı Halil Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Posbıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SİZİN TECRÜBENİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

CHP Belde Başkanı Halil Demirel, Ereğli’nin örnek bir kent olduğunu belirterek “Sizin de desteğinizle Gülüç’ü hak ettiği yere getireceğimize inanıyoruz. Sizin tecrübeleriniz bizim için çok önemli” dedi.

GÜLÜÇ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALMALI

Başkan Posbıyık ise ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek, “Tek bildiğim şey yıllardır Gülüç’ün hak ettiği hizmeti almadığı. Ereğli ve Gülüç bir bütün olursa hak ettiği hizmeti alacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet için çalışacağız”dedi.

Yorum Ekle