SON DAKİKA

Gülşen Utku Anaokulundan "Bilyeli araba şenliği"

Gülşen Utku Anaokulundan "Bilyeli araba şenliği" 19 Mayıs, 2017 13:35 Güncelleme: 19 Mayıs, 2017 13:35 Gülşen Utku Anaokulundan "Bilyeli araba şenliği"

Ereğli'de çeşitli ebatta lastik ve materyaller kullanılarak yapılan “tornet”ler yarıştı, ortaya renkli görüntüler çıktı.
Gülşen Utku Anaokulu tarafından bu yıl ikincisi yapılan “Bilyalı Araba Şenliği ve Yılsonu Sergisi” veli ve öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Okul Müdürü Biray Demirhan, etkinliğin düzenlendiği Bağlık Mahallesi Eser Sokak’ta araç trafiğine kapatılan alanda gazetecilere açıklamasında, etkinliğin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini söyledi. Amaçlarının özellikle baba ve çocuklarının birlikte güzel vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu ifade eden Demirhan, şöyle dedi:
“Bilyalı araba şenliğini geleneksel hale getirip her yıl düzenlemeyi düşünüyoruz. Velilerimiz ile çocuklarını bir arada buluşturup eğlenceli vakit geçirmelerini sağladığımız için mutluyuz. Bugün burada 75’e yakın arabamız var. Çoğunu velilerimiz çocukları ile birlikte yaptı bu arabaları. Biz burada yarış yapmıyoruz. Dediğim gibi çocuklarla velilerin eğlenceli bir şekilde birlikte zaman geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz.”

Ayrıca, okul içinde öğrencilerin yıl boyunca yaptığı resim, süsleme, boyama ve oyuncaklardan oluşan sergi izlenime sunuldu. Okul bahçesinde ise davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Yorum Ekle