SON DAKİKA

Görüntülü radyo programı'nda buluşalım...

Müzik araştırmacısı Ogün Sinan’ın film müzikleri, ilk 45'likler, Türk pop ve rock müziğine yön veren sanatçılar üzerine sunumu ve plak dinletisi 28 Eylül Cumartesi günü Cehennem Ağzı Mağarası'nda gerçekleşecek. Bütün müzikseverler davetli. 23 Eylül, 2019 08:51 Güncelleme: 23 Eylül, 2019 08:51 Görüntülü radyo programı'nda buluşalım...

Kdz. Ereğli Belediyesi, yeni bir kültür sanat etkinliğine hazırlanıyor. Geniş bir plak koleksiyonu olan, müzik araştırmaları yapan Ogün Sinan, 28 Eylül Cumartesi günü saat 14.00-16.00 saatleri arasında Cehennem Ağzı Mağarası’nda düzenlenecek etkinlikte katılımcıları müzik tarihinde yolculuğa çıkaracak.

Sinan, film müzikleri, ilk 45'likler, Türk pop ve rock müziğine yön veren sanatçıların müzikal kariyerleri üzerine sunum yapacak, plaklarını dinletecek. Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, tüm müzikseverleri bu etkinliğe davet etti.

"Görüntülü Radyo Programı" etkinliği, müzik tarihinin farklı sayfaları ve yeni plaklarla ayda bir gün müzikseverleri buluşturacak.

Yorum Ekle