SON DAKİKA

Görümcesiyle çarşıda birbirlerine girdiler

Ereğli'de geçtiğimiz akşam Kavaklık mahallesinde tartıştığı eşinin kız kardeşi yüzünden sinir krizi geçiren R.Y çarşı merkezinde karşılaştığı kadını bu kez affetmedi. Eşinin kız kardeşi tekme ve tokatlarla vurmaya başlayan R.y'yi polis ve yakınları zor sakinleştirdi. 25 Temmuz, 2015 18:52 Güncelleme: 25 Temmuz, 2015 18:52 Görümcesiyle çarşıda birbirlerine girdiler

Ereğli' ye bağlı Kavaklık mahallesinde 21 Temmuz akşamı eşinin kız kardeşi ile tartışan ve sinir krizi geçiren R.Y, polis ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonrasında ambulansa bindirilen R.Y Ereğli Devlet hastanesine kaldırılmıştı. Bugün öğle saatlerinde ismi alınamayan görümcesi ile karşılaşan R.Y tartışmaya başladığı, kısa süre sonra görümcesini tekme tokat dövmeye başladı.

Şehrin en işlek caddesinde, onlarca kişinin önünde saç saça kavga eden kadınları ayırmak için polis ve bazı kişilerce müdahale de bulunulsa da, başarılı olunamadı. Kavgaya, bir tarafında bayan arkadaşları da dahil olunca, olay daha da büyüdü. Kavga sırasında, her iki tarafın yanında bulunan küçük çocukların, yaşadıkları olay karşısında korkarak ağladıkları görüldü.

Kavganın yaşandığı yerde bulunan polis memurunun telsiz anonsu ile yaptığı ‘takviye ekip’ isteği sonrası, olay yerine ekipler sevk edildi. Güçlükle de olsa ayrılan taraflar, yolun her iki tarafında durarak, bir sürede daha ağız münakaşasında bulundular. Tarafların birbirinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Yorum Ekle