SON DAKİKA

"Görevimizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz"

Kuyu: "Görevimizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz" 09 Nisan, 2018 10:12 Güncelleme: 09 Nisan, 2018 10:12 "Görevimizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz"

Ereğli’de Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yıldönümü ve Polis Haftası Etkinlikleri dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Törende İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, emniyet teşkilatı adına Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, törende günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada, meslektaşlarının Polis Haftası’nı kutladı.

Kuyu şöyle konuştu:

“10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatının şan ve şerefle dolu 173. Yılını geride bırakmış bulunuyoruz. Gururla dolu geçmişten aldığımız güçle, milletimize güven dolu bir gelecek için var gücümüzle çaba sarf ediyoruz. İlçemizde bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarla halkımızın saygısını ve güvenini kazandık. Hukukun üstünlüğüne inanan ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına gönülden bağlı bir kurum olarak, görevimizi bugünden sonra da aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Bizim için bu özel günde, şehitlerimizi rahmetle anar, gazi, malul ve emeklilerimize sağlıklı, huzurlu bir yaşam diler, sizlere ve ailenize saygılarımı sunarım.”

Ereğli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı personel, emekli polisler ve Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı törenin ardından anıt önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

 

Yorum Ekle