SON DAKİKA

Göktürk: “Cumhuriyetimizi Sonsuza Kadar Yaşatacağız”

Erdemir Kadınlar Yardım Derneği Başkanı Nazmiye Göktürk,Cumhuriyet Bayramı'nın 91'nci yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, Zaferle taçlandırılmış ulusal kurtuluş mücadelemizin temelleri üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti tarihin kaydettiği önemli bir devrimdir”dedi. 29 Ekim, 2014 10:43 Güncelleme: 29 Ekim, 2014 10:43 Göktürk: “Cumhuriyetimizi Sonsuza Kadar Yaşatacağız”

Göktürk mesajında şu ifadelere yer verdi

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti fazilet olarak nitelendirmiştir. İnsanın ahlaki olarak en üst düzeydeki duruşu olan erdemliliği Cumhuriyetle özdeşleştirmiştir.

Cumhuriyetimizin 91 yıllık tarihi, aydınlanmanın, çağdaşlaşmanın ve demokratikleşmenin tarihidir. Sosyal, siyasal ve ekonomik yaşamda, sanatta, bilimde bugün ulaştığımız yüksek düzey Cumhuriyetimizin kazanımlarıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91.yılını kutluyorum.”

Yorum Ekle