SON DAKİKA

Göktürk: "23 Nisan'ı büyük bir gururla kutluyoruz"

Erdemirli Kadınlar Derneği Başkanı Nazmiye Göktürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 96. yıldönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 21 Nisan, 2017 11:43 Güncelleme: 21 Nisan, 2017 11:43 Göktürk: "23 Nisan'ı büyük bir gururla kutluyoruz"

Erdemirli Kadınlar Derneği Başkanı Nazmiye Göktürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 96. yıldönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”  dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Göktürk’ün mesajı şu şekilde;

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96. yıldönümünü birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gururla kutluyoruz. TBMM, 96 yıl önce olduğu gibi bugün de milli bağımsızlığımızın, devletimizin ülkesi ve milleti ile birlik ve beraberliğinin, demokrasimizin ve geleceğimizin teminatıdır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,  geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Dünya üzerinde çocuk bayramı kutlayan tek ülke olan Türkiye’nin tarihinde insan sevgisini ve kardeşliği hayat felsefesi haline getirdiğinin örneklerinden biridir.

Bu duygular içerisinde başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve TBMM’nin kuruluşunda emeği geçen dava arkadaşlarını rahmetle anıyor, en değerli varlığımız çocuklarımızın bayramını kutluyor bu vesile ile tüm dünya çocuklarına sağlık, mutluluk, barış ve kardeşlik diliyorum.”

Yorum Ekle