SON DAKİKA

GMİS'ten, Türk-İş Genel Başkanı'na teşekkür ziyareti

GMİS heyetinden, Türk-İş Genel Başkanı Atalay’a teşekkür ziyareti 24 Ağustos, 2017 13:18 Güncelleme: 24 Ağustos, 2017 13:18 GMİS'ten, Türk-İş Genel Başkanı'na teşekkür ziyareti

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu ve Şube Yöneticileri, 24 Ağustos 2017 tarihinde Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) 27’nci Dönem Toplu İş Sözleşmesinin imzalanmasının ardından TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’a makamında bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreteri Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, GMİS’e bağlı Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş, Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak, Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez, Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, Amasra Şube Başkanı Ertan Kaya, Merkez Şube Başkanı Birol Kundakçıoğlu ve Armutçuk Şube Sekreteri Yılmaz Çevik katıldı.

DEMİRCİ; HER ZAMAN MADEN İŞÇİSİNİN YANINDA OLDUNUZ

GMİS Heyeti ile birlikte TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ı makamında ziyaret eden Genel Başkan Ahmet Demirci, Atalay’a teşekkür etti ve şunları söyledi; “Her zaman maden işçilerinin yanında olduğunuzu biliyoruz. En zor zamanlarımızda Zonguldak’ta yanımızda oldunuz. 27’nci Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin ilk gününden itibaren bize özel ilgi gösterdiniz ve cesaretimizi artırdınız. Maden işçisinin haklı taleplerinin anlatılmasında bize büyük katkı verdiniz. Bu zorlu dönemde bu sözleşmemizin masa başında imzalanması hepimizi mutlu etti. Size, maden işçilerinin ve Sendikamızın sevgi, saygı ve şükranlarını sunuyorum. İnşallah daha iyi sözleşmelere imza atmak yine sizinle birlikte bizlere nasip olur. Tekrar teşekkür ediyorum”.

ATALAY; MADEN İŞÇİLERİNİN ÖZEL BİR YERİ VAR

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek maden işçilerinin kendi hayatında çok özel bir yeri olduğunu belirtti ve şunları söyledi; “Her zaman maden işçileri beni heyecanlandırır. Onların mutlu olması hepimizin mutlu olması demektir.  TÜRK-İŞ Genel Başkanı olarak görevimi layıkıyla yapabilmek için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Siz mutlu olunca ben de mutlu oluyorum. İnşallah birlikte daha güzel işler yapacağız. Hepimiz için hayırlısı olsun” dedi.

Yorum Ekle