SON DAKİKA

GMİS YÖNETİM KURULU ÖĞRETMENLER GÜNܒNÜ KUTLADI

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, bir basın açıklaması yaparak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. 22 Kasım, 2014 15:52 Güncelleme: 22 Kasım, 2014 15:52 GMİS YÖNETİM KURULU ÖĞRETMENLER GÜNܒNÜ KUTLADI

Açıklama şöyle;

“Öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleğidir. Öğretmenlik, hayatın her anında ve her alanında insana görev ve sorumluluklar yükleyen, mesai sınırlarını aşan, emeklilik döneminde bile topluma örnek olmayı gerektiren seçkin bir meslektir.

Hepimizin değerli öğretmenlerimize karşı borcumuz ve sorumluluğumuz var.

Ülkemizin ve dünyanın geleceğini şekillendiren öğretmenlerimizin ekonomik ve sosyal sıkıntılarını çözmek, onların daha sağlıklı koşullarda görev yapmalarını sağlamak zorundayız.

Çünkü, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirme gayreti gösteren bütün öğretmenlerimize gösterdikleri özveri için çok şey borçluyuz.

Genel Maden İşçileri Sendikası olarak, öğretmenlerimizin sendikal mücadelesine destek olduk ve bu desteğimizi sürdüreceğiz.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm öğretmenlerimizi sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz”.

Yorum Ekle