SON DAKİKA

Gelin arabasını otomobil yerine TIR yaptı...

Ereğli'de dünya evine giren Melek&Necati Fidan çifti, gelin arabasını otomobil yerine TIR yaptı. 23 Mayıs, 2022 15:28 Güncelleme: 23 Mayıs, 2022 15:28 Gelin arabasını otomobil yerine TIR yaptı...

Ereğli'de dünya evine giren Melek&Necati Fidan çifti, gelin arabasını otomobil yerine TIR yaptı.

Damadın kullandığı TIR’a arkadaşlarının da TIR’ları eklenince ortaya renkli görüntüler çıktı. TIR sürücüleri konvoy sırasında gelen ‘Çevreyi rahatsız ettikleri’ iddiası ile cezaya maruz kaldılar. İstanbul’da 2018 yılında Yeditepe Üniversitesi’nde tanışan Huriye ve Hüseyin Akdağ’ın kızları Melek (26) ve Arife ve Satılmış Fidan’ın çocukları Necati (25) çifti evlilik yolunda ilk adımı attıktan sonra düzenlenen merasim ile dünya evine girdi. Lojistik Firma sahibi Satılmış Fidan’ın oğlu Necati Fidan, düğün aracını kendilerine ait TIR’ı yaptı. Arkadaşlarının da kendi TIR’ları ile destek verdiği konvoya yaklaşık 20 adet çekici katıldı. Evlerinden davul zurna eşliğinde çıkan genç çift, TIR’ın yanına geldi. Daha önce TIR’a binmeyen Melek Akdağ (FİDAN), Necati Fidan’ın yardımı ile TIR’a bindi. Çiçeği burnunda gelin Melek Akdağ Fidan, Ereğli sokaklarında dolaşan TIR’dan kendisine merakla bakanlara el salladı. Şehir merkezinde çalınan kornadan dolayı Polis merkezine yapılan şikâyet üzerine ise emniyet müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekiplerince TIR’lara yaklaşık 8 bin lira ceza kesildiği öğrenildi.

 

BÖYLE BİR HAZIRLIK BEKLEMİYORDUM…

TIR ile düğün salonuna gelen Melek Akdağ Fidan, kendisinin böyle bir konvoy beklemediğini ve kendisi için bu hazırlığı yapan eşi Necati Fidan ve arkadaşlarına teşekkür ettiğini dile getirdi. Melek Akdağ Fidan konuşmasında “Eşim Üniversiteden arkadaşımdı. Daha sonra aşka döndü. Fikir eşimden çıkmış. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu. Çok heyecanlıyım” dedi. Damat Necati Fidan ise konuşmasında “Babam yıllardır nakliyecilik mesleğinde faaliyet gösteriyor. Bende okuldan sonra babamın yanına iş yerine döndüm. Herkes otomobil, üstü açık araba ve cip ile yapıyor. Bizim mesleğimiz TIR’cılık. Yıllardır bu sektörün içindeyiz. Bir farkındalığımız olsun istedik. Aklımıza böyle bir fikir geldi. Bence güzelde oldu” dedi. Genç çift alkışlar eşliğinde salona girerek ilk danslarını yaptı.

 

CEZA YİYEN TIR’CILAR, CEZAYI GENÇLERE HEDİYE ETTİLER…

Diğer yandan Necati Fidan’ın konvoyuna katılan kadın TIR sürücüsü Hanife Çelik ve diğer TIR sürücülaeri, kendilerine yazılan cezaların gençlere düğün hediyesi olmasını istediklerini söylediler. Damat Necati Fidan’ın babası Satılmış Fidan, devletin kestiği parmak acımaz sözü ile başladığı konuşmasında “Cezayı yiyenler hepsi arkadaşımız kardeşimizdir. Bir tane oğlum var. Onun da en mutlu günü bugün. Oğlumun mutlu olduğu bugünde gereken ne ise yaparız. Devletimizin kestiği parmakta acımaz” dedi. Damat Necati Fidan ise konuşmasında “Ceza yediysek de feda olsun. Eşime feda olsun” dedi. Genç çift ve davetliler açıklamaların ardından doyasıya eğlendi.

Yorum Ekle